Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a barátnőmmel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel? Annyira lesokkolt amit találtam róla.

Figyelt kérdés
Én mindig is egy kis városban laktam. A barátnőm 1 éve költözött az utcánkba. Mikor megláttam tudtam, hogy az enyém lesz. Ez így is lett. 7 hónapja vagyunk együtt. Ami megtetszett benne, hogy olyan visszafogott, jó szívű kedves ami manapság ritka. Nem jár kihívó ruhákban, szoknyája is térdéig ér mindig, mellét nem rakja ki, nem festi ki magát, nem iszik, nem bulizik, nem dohányzik. Egy hete azonban hatalmasat csalódtam benne vagy nem tudom ezt hova tenni. Nála aludtam, mikor ő már aludt én még fel voltam és valami filmet akartam keresni a gépén. Ekkora találtam egy mappát 2016 címmel, amit azóta se tudok kiverni a fejemből. A barátnőmről képek,partyfotók olyan ruhákba amik alig takarják valamijét, agyig kifestve, cigivel,piával a kezébe és a legdurvább a videók voltak ahol részegen ordít smárol a barátnőjével vagy épp egy másik videón egymás után 2 palival is. Mintha nem is ő lett volna de még is ő volt .Ezek után most mit kéne gondolnom róla ? Velem nem ilyen, de mégis láttam ezeket és most már nem tudok rá nézni úgy mint eddig. Nem tudom mit kéne tennem.

2017. júl. 6. 12:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Így kezdődik egy jó thriller forgatókőnyve :)

Nincs egy ikertesója?

Vagy nem skizofrèn?

Amennyiben nem kamu kèrdès, 7 hónap után legyen tököd barátom rákèrdezni, ha már bátor voltál kutakodni :)

2017. júl. 6. 12:55
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem mindenkinek van egy-ket vadabb buli az eleteben.
2017. júl. 6. 13:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se sminkelem ki magam, nem rakom ki a mellem, sőt még szoknyát sem hordok és csak sört iszok, más alkoholt nem, de én is vettem már rész jó pár vad buliban. Ez van, ha az ember elsőnek a külsőről vagy a felszín alapján ítél, jó nagyon koppan
2017. júl. 6. 13:28
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Aha filmet akartál nézni..
2017. júl. 6. 13:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Rögtön tudta, hogy a tied lesz... tied lett.

Örülj neki.

2017. júl. 6. 13:31
 6/14 anonim ***** válasza:
40%

Az, hogy ezeket csinálta, szerintem nem baj. Mindenkinek vannak időszakai, úgy tűnik, neki volt egy ilyen.

Inkább ott érzem a problémát, hogy nem is tudtál róla. Miért nem ismered a múltját? Te nem akarod tudni, vagy ő titkolta inkább el?

A tanácsom az, hogy próbáld meg kitalálni, hogy >egészen pontosan< mi az oka annak, hogy zavar, amit láttál.

2017. júl. 6. 13:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Tied sosem lesz egy ember, ezt jól jegyezd meg, lehet hogy pont mert birtokolni akarod, azért fájt neked ezeket most látnod. A birtoklás nem szeretet, szerelem. Amúgy engem is zavarna, ha ilyeneket találnék és felvetődne bennem sok kérdés. De így direktbe nem kérdeznék rá először, figyeld csak a másikat, van benne valami, amit eddig nem vettél észre. Ezt hívják megismerésnek.
2017. júl. 6. 15:19
 8/14 Bence_ ***** válasza:
100%

Csak magadban tudsz csalódni, az itélő képességedben.

Ő olyan amilyen. Te feltételezés róla valamit, mert neked így jó!

Elfogadásáról szól ez a játék. Ő pont az a nő aki eddig ott szuszogott melletted. Te változtál mert láttál valamit és változott a hited. Ezek után mondjuk ismerd meg!

2017. júl. 6. 15:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezgess róla, lehet magától is elmondja,hogy volt ilyen bulizós időszaka. Fő a komunikációóó
2017. júl. 6. 15:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem feltétlenül gáz, mindenkinek lehet valamilyen nem túl pozitív múltja, úgy tűnik ez akkor volt, mielőtt összejöttetek volna. Vagyis nincs baj, ha azóta nem viselkedik így, és ettől még lehet egy szolíd és visszafogott lány. Amúgy meg az ember először csak a külsőből tud kiindulni, az egyéb jó vagy rossz tulajdonságokra később derül fény. Nem úgy kezdődik egy ismerkedés, hogy mutasd a gépedet, hadd lássam milyen fotók meg videók vannak fönt. Húha, lenne egy-két komoly meglepi ha ez így történne... ;)
2017. júl. 6. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!