Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja azt vettem észre a páromon mintha eltitkolta valamit vagy mintha bántaná valami de hiába kérdezem hogy mi a baj mindig azt mondta hogy "semmi" lehetséges hogy már nem szeret?
Nagyon le lennék ugatva, ha azt írnám, hogy a nők túlbonyolítanak mindent, de akkor is így gondolom.:D Persze lehet, hogy titkol valamit, de ezek a komplikálások helyett inkább rákérdezhetnél, hogy mondja meg őszintén, nyugodtan, ha nem szeret már téged. Megmondhatod neki is úgyszintén, hogy úgy érzed, hogy titkol valamit, és hogy ez zavar téged, hogy titkolja, zavar téged, hogy nem bízik meg benned.
Az agyban komplikálásnál mindig jobb szerintem az, ha kimondod a dolgot, még a gondolat gyökerénél, nem pedig amikor már ott jársz, hogy megcsalt, meg nem szeret(mert láttam ilyet is, hoyg egy apróságból idáig jutott egy nő), még akkor is ha tényleg úgy van, ahova eljutnál a gondolataidból. De ha nem úgy van, akkor magadat hozod nagyon kellemetlen helyzetben, és a saját bizalmatlanságodat mutatod ki felé.
Mindenesetre beszéljetek róla többet szerintem a pároddal.
Milyen dolgokat /milyen súlyú/ dolgokat titkolt el?
Nem hidegültetek el? Azaz lehet ő úgy érzi. Meg ugye a szerelem egy idő után főleg ha nem foglalkoznak vele ugye ki tud aludni magától. Meg ki is alszik egy idő után, lehet hogy szeret, szereti a közös dolgaitokat, az emlékeiteket, amilyen te vagy, de már csak megszokásból.
Mennyit iszik a barátaival? Mit dolgozik hogy a munkáját okolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!