Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy a párom egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy a párom egyszer majd velem is így bánik. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Majdnem egy éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, most voltunk először a szüleinél, hogy bemutatkozzak. Nagyon rendesek, de meglepve láttam, hogy a párom az aukájával bár nagyon jóban van, haverilag hülyéskednek, az anyukájával mind a ketten úgy beszélnek mint a ronggyal. Mindent vele csináltatnak, ha nincs meg elsőre a dolog, akkor üvölt vele a párom, ahogy még soha nem hallottam azelőtt és nagyon otromba stílusban. Amikor nem találta a befőttet a néni, akkor még lökött is rajta egyet, hogy "ott van abban a sarokban, ennyire hülye vagy anyu?" Engem istennőként kezel, büszke rám és mindenkinek dicsekszik velem...de ez később is így lesz? Amikor kérdeztem azt mondta, hogy az anyukájával soha nem voltak jóban és nem akar erről beszélni ha lehet...én 21/L ő 27/F.
2017. ápr. 27. 16:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*apukájával van jóban
2017. ápr. 27. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:
20%

tipikus vidéki családmodell

ha neked ez megfelel nyugodtan maradj vele

2017. ápr. 27. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg neked is ez lesz a sorsod, amint hozzá mész. Az ilyenek általában csak addig teszik a szépet, utána jön a valós élet.
2017. ápr. 27. 16:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem félni kell, hanem már most szoktatni hozzá magad.
2017. ápr. 27. 16:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mar az is egy jel, hogy nem szegyelli elotted az undorito pofajat igy kinyitni a sajat anyja fele. Amint nem leszel erdekes, majd te is arrebb takarodhatsz, amint nem talalsz valamit elsore ugy, ahogyan az ofelsege elkepzelte.
2017. ápr. 27. 17:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Majdem egy ev ...semmi

Egy ferfi ugy banik a felesegevel mint az edesannyaval.

Szomoru

2017. ápr. 27. 17:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, még ha nem is bánna velem így soha, akkor sem kéne. Aki így bánik az anyjával, tök mindegy, milyen okból, az számomra kuka. Akkor is ha anyuka megéri a pénzét. Nem kellene olyan pasi aki nem tiszteli az anyját aki megszülte, sikálta alóla a kakit, etette, nevelte. Sajnálom, de ez egy tajparaszt.
2017. ápr. 27. 17:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az utolsó válaszoló véleményét, az egyik legocsmányabb dolog, mikor valaki így viselkedik a saját anyjával. Ez alól pedig az sem menti fel, hogy már az apja is egy ugyanilyen szemétláda. Ilyen pasi alapból nem kéne. És szinte biztos, hogy te is csak addig leszel istennő számára, míg nincs bebiztosítva, akár házassággal, akár gyerekkel. Onnantól sajnos te se fogsz neki sokkal többet érni.

Annak a válaszolónak pedig, aki szerint ez a "vidéki családmodell", üzenném, hogy akkor ő még nemigen tette ki az elkényelmesedett seggét a városából, ha ilyen marhaságokat ír. Tessék kicsit világot látni és nem csak ész nélkül általánosítgatni.

2017. ápr. 27. 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nem az az ijesztő, hogy mi van a hátterében. Ha esetleg rossz a kapcsolata az anyjával, akkor ha nincs más módszer, nem kell vele tartani a kapcsolatot, vagy találkozni vele. De ez arról szól, hogy szándékosan megalázza, ráadásul előtted is, ami igazi frusztrált p..raszt dolog szerintem.

Nekem sem mindenkivel jó a kapcsolatom, de ha találkozunk, akkor inkább közömbös vagyok, nem pedig olyan, mint aki éppen az összes múltbéli frusztrációját rá akarja önteni a másikra.

Egyébként jól mondta itt valaki, sok helyen az teljesen normális, hogy a nő csinál mindent, amolyan házicselédként üzemel, akit nem tartanak egyenrangúnak. Ez sem védhető, de ha így is gondolja valaki, akkor sem kellene vele tahóskodni.

2017. ápr. 27. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól kéne félni hogy majd veled bánik e így....

Aki így viselkedik az nem normális, valami nem emel nála.

2017. ápr. 28. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!