Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben toleránsak lennétek?
A szitu úgy nézne ki, hogy van 2 személy, akik egyenlőre "csak" távkapcsolatban vannak, de közösen terveznek. Az egyikük szerényebb körülmények közt van mint a másik, ezért nem mindig tudja megengedni magának, hogy félretegyen a másikhoz való leutazásra, ami miatt nyilván rosszul érzi magát, bántja a helyzet. Ti elfogadnátok ezt, vagy esetleg segítenétek is amennyire a keretetek engedné, vagy egy idő után megelégelnétek?
Nyilván úgy nézve a kérdést, hogy a kapcsolat célja egy tartós dolog, és esetlegesen közös jövő kialakítása lenne.
Ez is egy vélemény, de nem a teljes költség lenne, hanem mondjuk a visszaút, tehát felezve, vagy ilyesmi. Vagy esetleg megbeszélni egy másik alkalmat, erre irányult a kérdés. Másfelől, akár most el is vonatkoztatva ettől a szitutól, miért balfék dolog kisegíteni valakit valamilyen formában, akit elvileg szeretsz? És azt sem tartom jó dolognak, ha azzal a szándékkal segítünk a párunkon, barátainkon, vagy családunkon, legyen szó bármilyen szerettünkről, hogy viszonzást várunk.
"Ez olyan kiadás lenne, amit úgysem kapnék vissza semmilyen formában,"
Hát, fene tudja, kinek mit jelent a visszakapás. Ha nekem fontos, hogy a szerelmemmel legyek, akkor utaznék én minden alkalommal, vagy megvenném neki a jegyet, és már azzal "visszakaptam" a kiadást, hogy vele lehetek.
Persze ehhez egy olyan kapcsolat kell, ami szeretetre épül, és nem a kiadás-bevétel egyenlegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!