Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire lennétek toleránsak megértőek velem?
Már elmúltam 25 éves és nem volt még párkapcsolatom, egyéjszakások se. Kevés lányhoz tudok vonzódni, akire azt mondanám, hogy nagyon kéne és szívesen megismerkednék vele. Akár mennyire elcsépelt amit írok, de számomra az igazit keresem. Volt egy pár lehetőségem párkapcsolatokra, de nem éltem vele, mert nem voltak csúnyák, de nem jöttek be nekem nem fogtak meg engem. Volt akivel randiztam tök jól éreztem magam vele, de később kettőség érzet támadt bennem nála és a végén vele se alakult semmi.
Sokat olvasom, hogy gondot okozhat a tapasztalatlanság ami nagyon frusztrál engem, mert egyrészt nem értek azzal egyet, hogy aki tapasztaltabb az sokkal jobb partner és szerető, másrészt miért kell ennyire éreztetni a tapasztalatok fontosságát, mikor nem attól jobb valaki, akinek több kapcsolata volt.
Interneten próbálok mostanában szerencsét és megismerkedtem ott több lánnyal, de vagy én nem voltam szimpatikus vagy fordítva történt vagy ez a kettőség fogott el amit előbb. Ha tehetném nem ott ismerkednék, mert időm lenne szórakozni, csak nincsenek nagyon barátaim, akik vannak azokkal nem mindig érzem jól magamat és egyedül nem nagyon szeretek eljárni.
Nagyon szeretném azt, hogyha találnék egy olyan lányt aki igazán szimpatikus lenne nekem szeretném, ha megértő lenne velem és nem zavarná azt, hogy nem volt valami tartalmas életem, nem alakult még ki párkapcsolatom, hanem együtt érezne velem, ez azért is fontos mert én is eléggé együtt tudok érezni másokkal és nincsenek elhamarkodott előítéleteim.
Számomra szimpatikusabb egy olyan férfi akinek nem mindegy, hogy kivel van és vannak elvárásai.
Inkább kevesebb tapasztalat mint akinek "mindenki megvolt".
elég az önsajnálatból.
Hogy tudod megmondani, hogy a cukrászdában melyik fagyi a legjobb, ha sosem kóstolod meg őket?
Nem biztos, hogy a legszebb a legfinomabb.
De hamar elmennek az évek Pajtikám!
Ja nem erőltetem rád, azt csinálsz amit akarsz.
Csak tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!