Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátnőm (23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm (23 éves) azzal fenyeget hogy megöli magát?

Figyelt kérdés
Már párszor szakítottam vele de mindig elsírta magát, meg könyörgött és megenyhültem. Azonban most a pohár annyira betelt, hogy egy percet sem akarok vele lenni. Ezt közöltem is vele is ami kiborult. Mondta, hogy megöli magát és nem érdekli semmi. Van egy hónapja elrendezni a dolgait és utána megteszi. Nem tudom, most hogy blöfföl vagy tényleg megteszi-e. Mit csináljak? szóltam a barátnőjének, hogy figyeljen rá oda és ha valami a tesójának szóljon. Több mit tegyek?
2017. júl. 4. 16:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezt csak mondja azért hogy ismét visszafogadd őt és ezzel próbálja magára hívni a figyelmet. Az ilyennel nem kell foglalkozni mert úgysem fogja megtenni. Húgom tíz alkalommal csinálta ezt de egyszer sem tette meg. legutóbbinál is elhitette velünk és sok más emberrel hogy bevett egy marék nyugtatót és vodkát ivott rá, és megjátszotta hogy rosszul van. Amint kihívtuk a mentőket és már itt voltak a ház előtt akkor hirtelen jobban lett és bevallotta hogy be sem vette a gyógyszereket és direkt kivette a kukából azt a dobozt ahova eldugta őket. részegnek már elég részeg volt attól volt úgymond rosszul, ennek ellenére a mentő orvos tanácsolta hogy forduljon pszichiáterhez és a húgomat megfenyegették hogy kiszámlázzák a kiszállás költségét ami nem 20 ftlesz. Persze ebből nem volt semmi tudomásom szerint, de akkor a húgom észhez tért legalább.
2017. júl. 4. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "miattad leszek öngyilkos" dumának annyira van létjogosultsága, mint a "Miattad járok lopni,rabolni mert nem adsz pénzt." Anyjáék oldják meg. Ő lányuk nem normális.
2017. júl. 4. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Ne legyen ez irányban cselekvési kényszered, neked nincs teendőd.

30/f

2017. júl. 4. 17:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Uhh, nekem is volt ilyen exem. Mondjuk én nem mentem vissza hozzá, de azóta megtanultam, hogy a legjobb rögtön leállítani valakit, ha elkezdi az ilyen hülyeségeket. Max. szólsz a családjának, de ennyi.
2017. júl. 4. 18:54
 15/17 anonim ***** válasza:

az egyik exbarátnőm volt ilyen :D

ő is nonstop az öngyilkossággal fenyegetőzött, aztán mikor végleg szakítottam vele, rá egy hónapra már más csávóval volt...szóval erről ennyit.

amelyik kutya ugat, az 99%-ban nem harap.

2017. júl. 4. 19:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Valahogy add meg az elérhetőségét. Majd mi beszélgetünk vele , vigasztaljuk, és udvarlunk neki. Hátha elfelejt téged
2017. júl. 4. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Drasztikus, de kérdezz meg Tőle hogyan szeretné csinálni, segítesz neki gyógyszert szerezni stb.. A családnak azért szólj.
2017. júl. 4. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!