Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátnőm (23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm (23 éves) azzal fenyeget hogy megöli magát?

Figyelt kérdés
Már párszor szakítottam vele de mindig elsírta magát, meg könyörgött és megenyhültem. Azonban most a pohár annyira betelt, hogy egy percet sem akarok vele lenni. Ezt közöltem is vele is ami kiborult. Mondta, hogy megöli magát és nem érdekli semmi. Van egy hónapja elrendezni a dolgait és utána megteszi. Nem tudom, most hogy blöfföl vagy tényleg megteszi-e. Mit csináljak? szóltam a barátnőjének, hogy figyeljen rá oda és ha valami a tesójának szóljon. Több mit tegyek?
2017. júl. 4. 16:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Szólj most a tesójának és a szüleinek is.
2017. júl. 4. 16:49
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Szólj a családjának, mást nem nagyon tehetsz..de ne hagyd, hogy az érzelmi zsarolásával ismét visszacsábítson magához, szenvedés lenne számodra egy életen át.
2017. júl. 4. 16:53
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

1. Aki meg akarja ölni magát, az nem vár egy hónapot.

2. Szakítasz vele, aztán már nem a te bajod. Majd a szülei megoldják (volt már ilyenben részemben).

2017. júl. 4. 17:00
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Szólj a szüleinek, de 1 hónap alatt úgyis meggondolja magát. Amúgy meg mit akar elrendezni, ha ennyire meg akar halni?
2017. júl. 4. 17:06
 5/17 anonim ***** válasza:
95%

ez érzelmi manipuláció.

ne engedd magad zsarolni.

egy éretlen hisztérika, aki ezzel próbál magához láncolni.

mondd el az összes barátjának és a családjának is, sőt, írjál nekik emailt is, hogy legyen írásos nyoma, hogy te tájékoztattad őket.

és javasold ebben a levélben, h. vigyék el dokihoz a csajt.

írj le mindent részletesen, hogy mivel próbál sakkban tartani, dátumozd is meg a levelet.

ha bármi baj történne, ez bizonyíték, ami véd téged, h. próbáltál segíteni.

2017. júl. 4. 17:07
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem fogja magát megölni, aki öngyilkosságra készül az nem köti mások orrára, ebben az esetben csak zsarolásról van szó.

Egy hónap és lerendezi a dolgait, lol! Mit csinál? Elugrik még nyaralni előtte? :D

2017. júl. 4. 17:08
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Répázd meg kegyetlenül jól és le fog mondani erről annak javára. 😬
2017. júl. 4. 17:20
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

"Nem fogja magát megölni, aki öngyilkosságra készül az nem köti mások orrára, ebben az esetben csak zsarolásról van szó."

ez nem igaz!!!!!

minden ilyen fenyegetőzést komolyan kell venni, azért írtam, hogy a kérdező vegye fel a kapcsolatot a lány családjával, barátaival.

nagyon veszélyes, ha vállrándítva elintézzük, hogy úgysem teszi meg.

ez az úgynevezett cry for help szakasz is lehet, ami közvetlenül megelőzi az öngyilkossági kísérletet, vagyis egy segélykiáltás, amikor még közbe lehet avatkozni.

soha nem szabad elbagatellizálni az öngyilkossággal fenyegetőzőket, de zsarolni se engedd magad.

a legjobb megoldás ilyenkor bevonni a családot ÉS a háziorvost, akit beutalót adhat pszichiátriára.

2017. júl. 4. 17:32
 9/17 anonim ***** válasza:
64%
Ne hagyd magad zsarolni. Aki meg akar halni, az nem fenyegetőzik, hanem megteszi. Szólj a lány családjának, szüleinek mindenképp, és az lenne a legjobb, ha végképp megszakítanád a kapcsolatot vele.
2017. júl. 4. 17:35
 10/17 Szergej55 ***** válasza:
67%
Hagyd ott véglegesen. Ezt nem tudjuk helyetted megtenni.
2017. júl. 4. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!