Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azzal fenyeget, hogy megöli magát. Mit csináljak?
Párom 55, én 28 vagyok. Tanár diák kapcsolatból alakult ki a szerelem. Fél éve vagyunk együtt és sajnos megromlott a viszonyunk. Nagyon szeretem őt de számomra kiderült, hogy nem fogok tudni vele együtt élni. Más a természetünk, sokat veszekedünk, ő nagyon makacs és sokat stresszel. Nekem ez így nem jó, hogy gyomorgörccsel gondoljak rá.
Elmondtam neki, hogy ez nem jó és nem fog működni a jövőben. Azóta ki van fordulva önmagából és azzal fenyeget, hogy ne fogja bírni. Szívinfarktust fog kapni, agyvérzést vagy saját maga fog véget vetni az életének ha elhagyom. Undorító, hogy ilyennel fenyegetőzik de tényleg féltem. Nincs senkije rajtam kívül és egyébként sem lelete eddig sok mindenben az örömét. Nagyon félek, hogy mi lesz vele ha szakítunk.
Minél előbb zárd le a dolgot, szakíts meg minden kapcsolatot, mert bántani akar majd lelkileg, ha otthagyod. Volt ilyen pasim, szakítás után bezárt a kollégiumi szobámba belülről és azt mondta, h végig kell néznem, ahogy megöli magát. Kívülről törték ránk az ajtót és mentettek ki.
Arra ne számíts, h a szép szóból érteni fog. Egy dolgot véss az eszedbe: NEM A TE FELELŐSSÉGED, hogy mit csinál. Fenyegetőzni fog, de csak addig, amig látja, hogy érdekel.
Mondd meg, hogy neked mindegy, mivel fenyeget, te azt akarod, hogy ennek vége legyen. Akkor is vége lesz, ha megöli magát, benned ez nem kelt bűntudatot.
A szívrohamra annyit, hogy látod, PONT ezért nem maradok egy öregemberrel!
A zsarolás és a verés közt nincs sok különbség, az a cél, hogy direkt fájdalmat okozzon neked. Akkor se maradnál vele, ha megverne. A lelki bántalmazást se viseld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!