Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következtetést vonható le abból és hogyan kezelhető, ha a párom az esküvő szervezése helyett munkát vállal, és még előzetesen meg sem beszéli?
A kérdést én sem értem, meg egyáltalán a kérdezőt, de azért az tisztán látszik, hogy itt a legtöbben nem (mostanában) próbáltak esküvőt szervezni. A sztori ott indul, hogy egy évvel előtte már elvitték az előre gondolkodó párok a jobb szolgáltatókat, helyeket. Persze lehet szerencséd, de esélyes, hogy lesz akitől azt a választ fogod kapni, hogy már foglalt aznapra.
Kérdező: a pároddal kellene beszélned arról, hogy mit szeretne és pontosan mik a tervei, mert mi itt nem tudjuk kitalálni.
Mit értesz az alatt hogy a szervezés első napján? Mi lett volna az első napon? És a másodikon? És a harmadikon? Előre be van osztva, vagy mi? Mi az hogy az első napján?
Nálunk ilyen nem volt. Legyen meg a bejelentkezés az anyakönyv vezetőhöz, a többi meg még ráér. Igazából a bejelentkezés is. Hol van még jővő év ilyenkor?
Csak érdekességképp mondom, hogy az én férjem többett vett ki a szervezésből mint én. Ő intézte a menyasszonyi tortát is, virágot is :)
Akarja ezt az esküvőt egyáltalán a te párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!