Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következtetést vonható le abból és hogyan kezelhető, ha a párom az esküvő szervezése helyett munkát vállal, és még előzetesen meg sem beszéli?
"A szervezés első napján"
Hány napotok van rá? Csúszik bármi is, ha ő most nem intézi? Az esküvő nem olcsó mulatság, talán arra gondolt, jól jönne a plusz pénz. És hát férfi, szerintem úgy volt vele, majd te válogatsz szalvétadíszeket, vagy miket...
Az gáz, hogy nem beszélitek meg, de lehet, hogy ő evidensnek tartotta, hogy ha van plusz meló, elvállalja.
Hogy jön a történethez a párod családja? Ezt nem értem.
Az vonható le belőle, hogy a párod egy dolgos ember, nem pedig léhűtő.
Nem kell egy esküvőt hónapokig napi 8 órában szervezni.
A legtöbb pasinak tök mindegy, hogy a szalvéta milyen színű és hogy van hajtogatva, milyen zene szól a polgári szertartás alatt és stb.
Egy év van még a kitűzött napig.
Mivel a párom családjával rossz a kapcsolatom, arra is gondolok, hogy talán ezért próbálja halogatni.
Hee?? Te egy èvig szervezel egy esküvőt???
Huhhh
Ez azért erős!
Azt hittem a napokban lesz, akkor èrthető lenne ez a rinya a rèszedről!
Kb.ennyi az esküvőszervezès, csak szólok;
Anyakönyvvezetőnèl időpont
Vendègek száma
Helyszín
Zene
Kaja, pia
Torta
Szállás, ha kell
A többit meg fèl nap alatt el lehet intèzni
Jah, bocs kimaradt a ruha
De a pasidnak öltöny, amièrt majd ő szaladgál
Neked meg majd csak lesz egy èv alatt időd a ruhádra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!