Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kevés lenne a szex, van okom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés lenne a szex, van okom aggódni a jövőre nézve?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 éve vagyunk együtt, 2 hetente találkozunk a távolság miatt, eddig 1x volt egy pici vitánk azon kívül semmi ha van valami szépen, viccelődve megbeszéljük. Neki én vagyok az első komoly kapcsolata, velem feküdt le először 21 évesen.

Igazából sose törődött azzal, h van e barátnője és nem keresett görcsösen barátnőt a szexel se sietett, de félek hogy pár év múlva majd azzal fog jönni, h ő ki szeretné élni magát. Nem jár sokat bulizni, 1-2 hetente elmegy inni haverokkal és kész neki ennyi elég.

Mi 3 vagy 4 napokat szoktunk együtt lenni 2 hetente ebből az első nap szinte végig egymást faljuk, szeretkezünk legalább 2x azon kívül máshogy is kielégítjük egymást többször viszont ez a többi nap alábbhagy. Úgy ahogy a 2. nap talán még szeretkezünk 1x és utána semmi vagy ritkán reggel egy kis petting.

Ilyenkor mindig elgondolkodom, h unalmas lennék vagy ennyi az amennyit kíván? Én magamtól nem igazán merek kezdeményezni mert félek a visszautasítástól. Csak csókolózni és megtörténik.

Mi a véleményetek? Túlgondolom?

22L

2017. júl. 3. 17:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Túlgondolod. Örülj annak, hogy ilyen jól működik a kapcsolatotok.

22L

2017. júl. 3. 17:54
 2/15 anonim ***** válasza:
lehet o ilyen tipus, akinek ennyi eleg. ha neked is eleg, akkor nincsen semmi gond. Azt meg hogy mi lesz, nem tudhatjuk, neked mar sok partnered volt?
2017. júl. 3. 17:56
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolatotokat életben tartjátok, folyamatos tudatos gondolatirányítással, sosem fogja akarni kiélni magát. Ilyenek csak hiányokkor, haldokló vagy halott kapcsolatnál jönnek.
2017. júl. 3. 18:02
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket. Nekem csak 1 komolyabb kapcsolatom volt rajta kívül, de ilyen jó sosem volt.
2017. júl. 3. 18:10
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha jól értem az első na le se szálltok egymásról, szex, egyéb kielégítés amennyi belefér, a második nap egy kicsit nyugodtabb, de még mindig van szeretkezés, és a harmadik napra elfárad?

Hát... azért ez nem tűnik akkor katasztrófának, ha 2 nap alatt teljesen kicsavarod, és utána kicsit bepunnyad :)

2017. júl. 3. 18:22
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem ez harmatgyenge. Ha ilyen ritkán taliznék barátnővel, tuti napokon keresztül szerelmeskednék vele, napjában 4-5x is. 29F
2017. júl. 3. 18:44
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is ez a bajom fiatalabb párom van havi 3-4(két hét) aztán már egy hétig semmi + 6nap.Nem is foglalkozik velem. Volt b.nőm naponta 5-6 is akarta.Nem sok jót látok itt kedves kérdező. 44f
2017. júl. 3. 18:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ultragáz, hogy Te nem kezdeményezel. Baromi önbizalom romboló, ha mindig csak az egyik fél mászik rá a másikra. Nem fog így tartósan működni. Teperd le, ha szexet akarsz! Néha érdemes megleletést okozni a másiknak.
2017. júl. 3. 19:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Pedig kellene Neked is kezdeményezni. Amúgy ez így elég kevés.
2017. júl. 3. 21:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Mi együtt élünk, de nekem nem tűnik kevésnek. Ha mind a kettőtöknek ez elfogadható, akkor szerintem nem gond, ha kevés, akkor kevés, ha sok akkor sok,de csak azért mert ti így érzitek. Az hogy sokszor szeretkeztek nem elég a jól működő boldog kapcsolathoz, és az is lehet jó kapcsolat, ahol szökőévente egyszer fordul elő szex, ha ez a pár egyik tagját sem zavarja. (bár gondolom ez tényleg ritka)
2017. júl. 5. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!