Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés lenne a szex, van okom aggódni a jövőre nézve?
Barátommal 2 éve vagyunk együtt, 2 hetente találkozunk a távolság miatt, eddig 1x volt egy pici vitánk azon kívül semmi ha van valami szépen, viccelődve megbeszéljük. Neki én vagyok az első komoly kapcsolata, velem feküdt le először 21 évesen.
Igazából sose törődött azzal, h van e barátnője és nem keresett görcsösen barátnőt a szexel se sietett, de félek hogy pár év múlva majd azzal fog jönni, h ő ki szeretné élni magát. Nem jár sokat bulizni, 1-2 hetente elmegy inni haverokkal és kész neki ennyi elég.
Mi 3 vagy 4 napokat szoktunk együtt lenni 2 hetente ebből az első nap szinte végig egymást faljuk, szeretkezünk legalább 2x azon kívül máshogy is kielégítjük egymást többször viszont ez a többi nap alábbhagy. Úgy ahogy a 2. nap talán még szeretkezünk 1x és utána semmi vagy ritkán reggel egy kis petting.
Ilyenkor mindig elgondolkodom, h unalmas lennék vagy ennyi az amennyit kíván? Én magamtól nem igazán merek kezdeményezni mert félek a visszautasítástól. Csak csókolózni és megtörténik.
Mi a véleményetek? Túlgondolom?
22L
Túlgondolod. Örülj annak, hogy ilyen jól működik a kapcsolatotok.
22L
Ha jól értem az első na le se szálltok egymásról, szex, egyéb kielégítés amennyi belefér, a második nap egy kicsit nyugodtabb, de még mindig van szeretkezés, és a harmadik napra elfárad?
Hát... azért ez nem tűnik akkor katasztrófának, ha 2 nap alatt teljesen kicsavarod, és utána kicsit bepunnyad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!