Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menjek orvoshoz? Kell aggódni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek orvoshoz? Kell aggódni?

Figyelt kérdés

2 napja buliban össze szedtem egy csajt. Nagy hibát követtem el, mert gumi nélkül csináltuk. Pedig kértem haveromtól, de olyan szoros volt, hogy nem bírtam felhúzni. (vmi sz@r minőségű lehetett)

És nagyon be voltam indulva, meg ittam is, ezért belefogtam gumi nélkül. Csak itt gond.

Haverom által kiderült, hogy a csaj elég nagy ku..va. És parok, hogy valamit összeszedtem tőle. Tudom, hogy az én hibám volt, de akkor és ott ez nem futott át az agyamon.

Szerintetek menjek el dokihoz a biztonság kedvéért?

21/F

2014. okt. 28. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen elképzelhető, hogy összeszedtél valamit de azért nem nagy ennek az esélye. Vizsgáltasd ki magad, az a legtisztább.
2014. okt. 28. 08:05
 2/7 anonim ***** válasza:

mindig ha mész valahova hátsó far zsebedbe enyi legyen:zsebkedő(1-2db), gumi,500-1000ft,személyi.

és lehet elkaptál valamit de egy alapos tisztogatás után meny el nézesd meg

2014. okt. 28. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Megérdemled.
2014. okt. 28. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor arra nem szoktak gondolni, hogy esetleg még gyerek is becsúszhat?
2014. okt. 28. 08:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Az exem szedett gyógyszert, de én még ott is ragaszkodtam az óvszerhez. Most hoztam egy nagyon rossz döntést, belátom.

Holnap go doki. Ha már ilyen hülye voltam, akkor hagy égjen a pofám...

2014. okt. 28. 08:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudod, jó dolog a gumi (bár én sohasem használtam), de ez az óvszermizéria azért már túlzás. Közel 50 kapcsolatom volt, és sohasem szedtem össze semmit. Vagyis hazudok, mert kétszer volt valami enyhe lefolyású gombafertőzésem. Szóval korántsem eszik olyan forrón a kását.
2014. okt. 29. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Na mit mondott a doki?
2014. okt. 29. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!