Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek orvoshoz? Kell aggódni?
2 napja buliban össze szedtem egy csajt. Nagy hibát követtem el, mert gumi nélkül csináltuk. Pedig kértem haveromtól, de olyan szoros volt, hogy nem bírtam felhúzni. (vmi sz@r minőségű lehetett)
És nagyon be voltam indulva, meg ittam is, ezért belefogtam gumi nélkül. Csak itt gond.
Haverom által kiderült, hogy a csaj elég nagy ku..va. És parok, hogy valamit összeszedtem tőle. Tudom, hogy az én hibám volt, de akkor és ott ez nem futott át az agyamon.
Szerintetek menjek el dokihoz a biztonság kedvéért?
21/F
mindig ha mész valahova hátsó far zsebedbe enyi legyen:zsebkedő(1-2db), gumi,500-1000ft,személyi.
és lehet elkaptál valamit de egy alapos tisztogatás után meny el nézesd meg
Az exem szedett gyógyszert, de én még ott is ragaszkodtam az óvszerhez. Most hoztam egy nagyon rossz döntést, belátom.
Holnap go doki. Ha már ilyen hülye voltam, akkor hagy égjen a pofám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!