Kezdek aggódni. Vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
a történet a következő.7 hónapos gyermekem a fejére húzta az olvasólámpát az éjjeliszekrényről(elgurult oda).kicsit púpos lett neki és belilult.felhívtam a gyerekorvost hogy mi legyen.annyit mondott ha nem a kutacsát kapta el akkor borogassam neki és figyeljem(magyarán nem nézte meg).ez volt 2 napja.és azt vettem észre hogy aluszékony,és most evés után köhögéssem visszajött neki az étel.nem tudom hogy ez hányás lehet e vagy csak a felesleg amit megevett.most alszik.kérdésem a következő:vigyem be sztk-s rendelésre ha felébred?ti hogy látjátok ezek alapján lehet valami baja?2013. nov. 14. 12:44
1/9 anonim válasza:
Én parás vagyok/voltam mikor még ilyen kicsi volt,így én biztosan elvinném.
Lehet,hogy a tünetek amiket tapasztalsz nem emiatt vannak,de attól mert egy orvos megnézi abból még nem lehet baj.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Az idő meglehetősen álmosít, illetve ha sokat eszik bukhat vissza. Ha nem rossz a kedve, nem bágyadt, sápadt, akkor semmi baja. Mellesleg ha az ütéstől lenne nem 2 nap után jött volna ki.
3/9 A kérdező kommentje:
igazad van.még a kezembe ordított mikor hívtam az orvost.az volt szinte az első dolgom..felébred akkor beviszem nem szeretném hogy valami nagy baja legyen. :(
2013. nov. 14. 12:54
4/9 A kérdező kommentje:
tegnap is többet aludt mint szokott.kicsit parás vagyok és lelkiismeret furdalásom is van hogy ez megtörtént.amúgy nem volt soha olyan nagyon bukós baba.főleg nem köhögött közbe.amúgy szinte egész nap karikásak a szemei
2013. nov. 14. 12:57
6/9 anonim válasza:
Igaz, hogy nekik még nem kőkemény a buksijuk, de amiket leírtál, lehet neki enyhe agyrázkódása. Komolyabb biztos nem, de lássa orvos mindenképp!
7/9 A kérdező kommentje:
elvittem orvoshoz,azt mondta minden rendben vele,viszont valószínű picit megfázott emiatt alszik többet.legalább megnyugtatásul érdemes volt elvinni.köszönöm a válaszokat!!
2013. nov. 14. 18:33
8/9 anonim válasza:
1.vagyok.
Örülök,hogy nincs komoly baj!Mielőbbi jobbulást!
9/9 A kérdező kommentje:
köszönjük :)
2013. nov. 15. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!