Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem már a páromnak? Mindig kritizálja a külsőm.
Szerintem divatosan öltözködöm, nem nagymama szerkóban szoktam lenni. Viszont a saját stílusomon nem fogok változtatni. Szerencsére pár év után rájöttem,hogy mi áll jól és mi nem,úgyhogy ami egy modellen hiába nagyon szép,az rajtam nem lesz ugyanolyan,mert nem akkora a csípőm/lábam hossza stb. (azt hozzátenném,hogy nem vagyok elhízva, de nem mindenkinek egyforma az alakja)
Meg szerintem,ha nem olyan ruha lenne rajtam amit szeretek abban nem érezném magam jól.
Biztos rossz lehet neked :( nem szép tőle.
Tégy a kedvére. :)
De lepd meg, változtass magadon, hiszen ha mindig , de nem sokat valtoztatsz 1-2 dolgon , pl haj, korom lakk, egy két ruhanemu, akar szavak vagy viselkedés, amit szeret és kíván soha nem fog rad unni. És ez jó. :)
Mert mindig talál, lát benned v mi újat, ami tetszik neki.
Én úgy vagyok vele hogy.... addig nem tudhatod hogy milyen, amíg ki nem próbálod, neked is ezt tudom mondani.
És lehet hogy tetszeni fog neked is!!!??? Próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!