Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem már a páromnak? Mindig kritizálja a külsőm.
Kérdés, hogy tényleg kritizál vagy te reagálod túl.
Tőlem pl. megkérdezi a barátnőm, hogy ez vagy az hogy tetszene rajta. Ha nem tetszik, akkor közlöm. Nem áll meg a világ, nem leszek ettől bunkó, csak megtudja a véleményem. Ha továbbra is tetszik neki, akkor felveszi, ha nem, akkor nem.
Ha valóban mindent kritizál, akkor valószínűleg nem fog működni sokáig a kapcsolat.
Én is szoktam kérdezni,akkor ha nem tetszik neki,akkor elfogadom. Csak amikor én épp próbálok valami másról beszélni vagy volt már olyan,hogy épp megcsókolnám elköszönéskor és akkor beszól valamit sminkemre.(de nem viccesen,hanem teljesen komolyan gondolja)
Ő sem tökéletes,de én nem csinálom ezt vele.
Nekem volt egy barátnőm, ő az 5 év alatt pont ugyanúgy nézett ki minden áldott nap. Kék farmer, fehér póló, barna félhosszú haj. Télen a szokásos barna kabát.
Annyi előnye volt, hogy kb 3 kilóméterről már észrevettem, hogy ő az.
Neki mondtam finoman néha, valami mást esetleg megpróbálni?
Olyankor meg felvett egy kockás nadrágot, aminek rövid volt az alja. :( egy 80 éves barna ridiküllel, ami a nagymamájáé volt.
Jófej lány volt, tény és való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!