Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzásba vinném a romantikázást?
Szeretek kitalálni új programokat a barátnőmmel, két hete pl. csomagoltam egy kis kaját, aztán érte mentem az iskolába, majd felvittem egy közeli kilátóba, ahol sötétedésig romantikáztunk :)
De szerveztem már vele olyan randit is ahol sikerült meggyőznöm a portást, h nyissa ki nekünk a tetőt a 10 emeletes bérházon :D Valamint szoktam neki főzni kaját is és sokszor meglepem őt virággal, valamint a születés és névnapjára is szoktam valami saját, kézzel készített dolgot is gyártani.
A haverjaim szerint túlzásba viszem a dolgot, mindig kiröhögnek, amikor valami újabb ötlettel állok elő. A legjobb barátom szerint azért veszélyes ez, mert ha ennyire belezúgok a lányba, akkor nagyon pocsék érzés lesz őt elveszíteni. Ti mit gondoltok erről?
Tökjó, hogy neked legalább van kivel romantikáznod. További sok sikert hozzá!
Én még keresem azt, akit hasonlóképpen boldoggá tehetnék.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!