Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel harminc évesen hét párkapcsolat és pár randizgatós próbálkozás sok egy nőnél?
nézd, nem a mennyiséggel van a gond, hanem a minőséggel.
nyilván ha ezeknek a kapcsolatoknak a nagy része 20 éves korod alatt lecsengett, akkor nem számít soknak.
viszont ha 20-tól 30 éves korodig volt 7 kapcsolatod, az azt jelenti hogy kapcsolatonként kevesebb mint 1,5 év volt az amit eltöltöttél velük, persze ez csak akkor érvényes ha egyik kapcsolatból a másikba vándoroltál.
ez meg már azért sejtet valamit, mert ha hozzátesszük a kapcsolat nélküli randizgatásokat, akkor ez a szám még kisebb.
az se mindegy hogy mondjuk volt egy hosszabb kapcsolatod, és utána milyen időközönként cserélgetted le a partnereid.
azt viszont erősen kétlem, hogy mindegyikbe szerelmes voltál, mert ha igen akkor nem vándoroltál volna ennyit.
engem nem az izgatna, hogy hányan mentek át rajtad, hanem az hogy miért voltak sikertelenek ezek a kapcsolatok. és miért nem tudtál megállapodni egynél.
önmagában a 7 nem számít nagy számnak, de ha objektíven mérlegelünk akkor már nem is olyan kicsi ez a szám, ezek után én is elgondolkodnék azon, hogy nem e vagy kapcsolat függő.
Szerintem nem sok, bár nekem is úgy tűnik, hogy kapcsolat függő vagy. Könnyűvérűnek ettől függetlenül nem gondolnálak, az más kategória. Ahogy összeadogattam a számokat, meg figyelembe véve a korodat nem sokat lehettél egyedül. De hát próbálkoztál, ez van, végül is az ember társas lény. Meg nem mindig jöhet össze a dolog, lehet nem passzolatok össze, a másik is szakíthatott, nem is feltétlenül voltál mindig úgy szerelmes.
Szóval szerintem simán belefér. Nem gondolom hogy a jelenlegi delikvensnek a múltadon kéne lovalgolnia. Ő megismert és megszeretett olyannak amilyen vagy, mostmár erre a kapcsolatra kell koncentrálni, ebből kihozni a maximumot. De nem úgy hogy könnyűvérűnek titulál csak mert többekkel voltál már kapcsolatban.
Vele mióta vagy együtt? És ez most komolyan zavarja?
Nő vagyok... azt mondanám : inkább több, mint kevés.
Azért közel 30 évesen (28-29?vagy annyi sem?) 7 párkapcsolat?
Én az ilyen "tinilávokat" nem veszem annak, amiben csak sétálgattunk, kólát ittunk meg fogtuk egymás kezét és andalogtunk, de szex nem történt konkértan semmilyen formában.
Nekem az "igazi" kapcsolat az, ahol viszonzott szerelem volt szexualitással együtt.
Nálam pl az ilyen az összvissz 3 kapcsolat volt... ebből a 3. a férjem.
Az első hosszabb kapcsolatom a 18 évesen volt (2 évig tartott) aztán lett egy 22 évesen (az is 2 évig tartott, amiből lett egy eljegyzés is, majd végül közösen szakítottunk).
Majd a férjem jött rá nagyjából 5-6 hónappal. (jeleneg is együtt).
A köztes időkben senkim nem volt, vagy csak a fent említett módon: eljárkáltunk ide oda, max csók, de semmi komoly. Nekem pl szerelem kell a szexhez, könnyen meg nem szeretek bele senkibe, talán majd a halálos ágyamon megbánom, de nem volt egyéjszakás kalandom, vagy ilyen barátság extrákkal.. :)
Ez férfi függő - kérdésedre visszatérve-... lesz olyan akinek sok lesz, és olyan is, akinek nem.
35 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!