Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rájöttem, hogy nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy nem vagyok szerelmes belé, hogy mondjam meg nem bántóan?

Figyelt kérdés
Pár napja randiztam egy sráccal,először találkoztam vele életemben,.neten ismerkedtünk és ez volt az első személyes találozónk,de nem járnék vele azt hiszem.Jól néz ki , aranyos, de úgy érzem csak arra kellenék. Nem ismer engem most látott először élőben kb semmit nem tud rólam ,személyesen aliog beszéltünk de már most dugni akarna.De én nem egyeztem bele.Állandóan azt kérdezte mikor fekszem majd le vele.Akkor ezek alapján csak arra lennék jó neki? járni szeretne velem amúgy, de úgy érzem nem ő az igazi , csak a külső számít neki, és őszintén nem erre vágytam.Úgy vagyok vele h ha van valakim akkor nem csak azért h jókat b.sszunk, hanem h jól érezzem magam vele.Persze jöhet az is , de nem rögtön azonnal. Nem lennék bunkó ha megmondanám neki h nem szerenék járni? Ti mit tennétek a helyemben?
2010. máj. 19. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, mondd meg neki, ilyenkor ez teljesen természetes, benne van a pakliban! ; )
2010. máj. 19. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Elég bunkó a srác...

Mondd azt, hogy más típusú srácot keresel, ne haragudjon, de jobb ha nem találkoztok többet.

2010. máj. 19. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tisztel csak trofea lennel.
2010. máj. 19. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
A társa akarsz lenni a másiknak, vagy csak egy "használati tárgya"? Mert ha eldöntötted, a választ már tudod...
2010. máj. 19. 21:05
 5/9 anonim válasza:
Mond meg neki, mekkora egy bunkó ....
2010. máj. 19. 21:13
 6/9 anonim válasza:
Hát nagyon úgy néz ki hogy csak arra kellenél neki.
2010. máj. 19. 21:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat , akkor ezek szerint nem velem van a gond, látom ti is egyetértetek,úgy döntöttem ebbe a kpcsolatba nem megyek bele.köszi , és jöhetnek még tippek,,ha valakinek van .:)
2010. máj. 19. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Szeretnék őszinte lenni xxx.nagyon örültem h meg ismertelek téged,de nem szeretnélek tovább hitegetni!arányos vagy,kedves vagy csak a bökkenő az a beálitotságodban van!a szavaidból azt vettem mintha egy új trófea lennék a gyűjteményedből.nem tudom h ismertel meg de nem vagyok egy naiv kis lány,akit a szexel el lehetne csábítani.szeretném ha nem csak a szex kössön minket össze!majd ha ezt te is így gondolod esetleg beszélhetünk a dologról.de addig is gondolkozz el ezeken a szavakon!
2010. máj. 19. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:

És még meg sem próbálja tenni a fejét, hogy hátha magába bolondít és hátha beadod a derekad?? Meg sem erőlteti magát?

Ez nem is akarja titkolni, hogy csak azt akarja. Ez egyértelmű. Csak rajtad áll a dolog.

Én ilyen esetben ki szoktam osztani őket (pl. látszik, hogy nem találkoztál még okos nővel, fel kell nőni kisgyerek, tanulj meg egy nővel bánni).

Felesleges egyáltalán elgondolkodni rajta, hogy mit mondj, hogy ne bántsd meg...Nehogy már féltsd a kis lelkivilágát!

És ő egy esetleges éjszaka után, miután kilép az életedből és le se tojna, ő foglalkozna veled, hogy ne érezd magad rosszul??? Szerintem nem. Nagyon ügyes és okos vagy, kerüld az ilyeneket!!!!!

2010. máj. 20. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!