Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy nem vagyok szerelmes belé, hogy mondjam meg nem bántóan?
Elég bunkó a srác...
Mondd azt, hogy más típusú srácot keresel, ne haragudjon, de jobb ha nem találkoztok többet.
És még meg sem próbálja tenni a fejét, hogy hátha magába bolondít és hátha beadod a derekad?? Meg sem erőlteti magát?
Ez nem is akarja titkolni, hogy csak azt akarja. Ez egyértelmű. Csak rajtad áll a dolog.
Én ilyen esetben ki szoktam osztani őket (pl. látszik, hogy nem találkoztál még okos nővel, fel kell nőni kisgyerek, tanulj meg egy nővel bánni).
Felesleges egyáltalán elgondolkodni rajta, hogy mit mondj, hogy ne bántsd meg...Nehogy már féltsd a kis lelkivilágát!
És ő egy esetleges éjszaka után, miután kilép az életedből és le se tojna, ő foglalkozna veled, hogy ne érezd magad rosszul??? Szerintem nem. Nagyon ügyes és okos vagy, kerüld az ilyeneket!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!