Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kezdtétek érezni, hogy már "undorodtok" a párotoktól?
Szerencsére sose éreztem még ilyet, nem hogy 3 hónap után!
Mi a probléma?
3 hónap után?? Nem, nem természetes.
Nem valószínű, hogy visszajönnek a régi érzések, bár szerintem nem is lehet nagyon minek visszajönni, ha már most ilyeneket érzel.
Még évtizedek után sem gondolnék így a páromra.. A vonzalom esetleg csökken, de semmiképp sem undorodnék, ez azért durva. :-/
Nem lehet, hogy valaki más bejött nálad és tudat alatt így hárítod a mostani párod?
N
Nem volt ilyen sosem, az exemnel sem, most sem undorodnek tole, es a jelenlegi baratomnal sem volt soha, ket ev utan sem.
Egyaltalan nem normalis dolog, vagy neked nem jott be sosem igazan, vagy olyan dolgokat csinalt, amik miatt kiabrandultal belole.
Fellángolást éreztél valaki iránt, ami eltűnt. Elmúlt a lila köd. Egy jó kapcsolatban ilyenkor jön a rózsaszín, avagy marad a szimpla szeretetet. A tiétek nem ilyen. Szerintem ez természetes. Ilyenkor kell békében elválni és mást keresni.
Nálam számtalanszor volt ilyen, de mindig tudtam, hogy ez minek a jele. Kár erőltetni, ez már sosem lesz jó! Az ember nem érez ilyet olyan iránt, akit szeret legalább egy fikarcnyit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!