Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ha párkapcsolatban lennétek, vagy ha abban vagytok, mekkora az az elfogyasztott alkoholmennyiség, amit még eltűrnétek a párotoktól?
Én nem tolerálnám a napi 1-2 sört. Akarna a fene egy pia szagú pasi mellé feküdni.
Az alkalmi és kulturált alkoholfogyasztással semmi bajom, de a rendszeres ivást és a lerészegedést nem bírom.
Engem egyáltalán nem zavarna a napi 1-2 sör este itthon. A hétvégi barátokkal lerészegedés sem zavar, ha nem minden hétvégéjét velük tölti, hanem azért az ideje nagy részét nekem és a közös programjainknak szenteli.
Legyek én az első, de persze a barátait se hanyagolja.
Egyébként apum iszik évek óta 2-3 sört este, meg egy feles pálinkát ha hazaért. Nem, nem alkoholista. Az nem itt kezdődik.
Mikor fogyni akart, akkor minden további nélkül félretette 2 hónapra a sört és csak ásványvizet ivott.
Tehát minden további nélkül megállja, ha arról van szó.
Mivel én ebben nőttem fel és apám soha nem rúgott be otthon egymagában iszogatva (ha hazamegyünk a férjeinkkel és nekiállnak iszogatni, az más.. :)), ezért engem egyáltalán nem zavar az ilyesmi.
Ha látom, hogy függő, tehát dührohamot kap, ha netán elfogyott a sör, meg tolja le mellé a több deci töményet, na akkor aggódnék..
Nekem annyi az elvárásom, hogy ne üsse ki magát és tudja, hol a határ, illetve ne függjön az alkoholtól, és ha problémái vannak, ne az italhoz nyúljon megoldásként.
Anyai nagyapám még él, 80 éves elmúlt, de minden nap megissza a napi házi bor/pálinka adagját, és az idős korral együtt járó állapotát leszámítva egészséges.
Megjelentek látom a prolik.
Ennek a reklámnak is ők a célközönsége: https://www.youtube.com/watch?v=bnamqYMcgI8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!