Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ha párkapcsolatban lennétek, vagy ha abban vagytok, mekkora az az elfogyasztott alkoholmennyiség, amit még eltűrnétek a párotoktól?
Nem nagyon volt eddig,amióta vele vagyok,hogy berúgott volna.Viszont előfordult,nem voltam rá mérges,mert ez is valami különlegesebb alkalomkor volt,olyankor amúgy rettenetesen tapadós és szerelmesebb,mint valaha..szóval nincs vele probléma,nem cirkuszol vagy ilyesmi.
De ha gyakran tenné,akkor már nem tetszene,nem bírom a részeg embereket,mert volt nálunk itthon is régen gond ebből.
Nagyon néha van,hogy megiszik egy üveg sört,de neki annyi elég is,jól esik neki,csak azért itta meg.
Szilveszterkor mi is megiszunk pár nyelet pezsgőt,attól sem feltételn részegedik le az ember,abból sem csinálok ügyet.
Én amúgy soha nem iszom.Kicsit meg is változtattam,ahogyan összekjöttünk,ő is leszokott az ivásról,mert volt,hogy hétvégéken egy este alatt többször is lerészegült,szóval így a jó,hogy tudja hol a határ.
Iszákosokkal alapból nem jönnék össze, de az alkalomszerű, 1-2 pohárnyi még elviselhető.
A jelenlegi párom szilveszter kivételével, nem fogyaszt alkoholt, de szilveszterkor is 1-2 pohár pezsgő megállítja.
Az egyik exem rendszeresen ivott, 3 hónapig toleráltam. De addig is kár volt!!!
Ne legyen függő, ne károsítsa túlzottan az egészségét és ne igyon annyit, hogy szégyellenem kelljen, hogy ő a párom.
Nálam a napi alkoholfogyasztás is problémás. Egy kis pohár bor még talán, de szerintem a rendszeressége miatt ennek sem örülnék. Amikor olyan alkalom van, akkor meg attól függ, mennyit bír anélkül, hogy lerészegedjen.
napi 1-2 sörtől még nem sörszagú az ember
sört mondjuk ritkán iszunk, akkor is 1-et 1-et
felesben a napi 4-5 az, ami belefér, de nem napi szinten
aggódni nem kezdek el, minek
ha úgy gondolom, hogy az illető sok alkoholt fogyaszt, kerülöm, ennyi
A fenti cikk nagyapámat igazolja, napi 1 pohár bor egyáltalán nem ártalmas, sőt. Ő sose olvasott ilyen cikkeket, egyszerűen csak így élte le az egész életét, és az egészsége mindig jó volt, sok fiatal lestrapáltabb manapság, mint ő volt kb. 80 éves koráig, most 83, nincs gépeken, nem szorul napi ápolásra, a családjában a felmenői közül senki nem élt eddig, ő sem számított ilyen magas életkorra.
"Én nem tolerálnám a napi 1-2 sört. Akarna a fene egy pia szagú pasi mellé feküdni. "
Fogmosásról hallottál már?
A fő kérdésre elsőnek annyit akartam válaszolni, hogy annyit, amennyitől még nem részegedik le. :) Tehát tudjon magáról, ne igya magát agresszívra, stb.
De ez abban az esetben igaz, ha mondjuk nem mindennapokra, hanem egy-egy bulira, koncertre gondolunk.
A hétköznapokban nincs bajom egy alkalmanként becsúszó sörrel, de a mindennapi sörözgetés nekem már sok lenne. Valószínűleg az is bejátszik, hogy apám kemény alkoholista volt, és ő is így kezdte: csak esténként egy-egy söröcske, csak ha főz, akkor iszik meg mellé egyet...kettőt...hatot... :)
Ünnepekkor egyébként nincs bajom az ivással, bulik alkalmával se, az is belefér, ha időnként "csak úgy" elmennek inni a haverokkal, ha az nem heti rendszerességgel megy. Csak tudja mindig, hol a határ, ne nekem kelljen otthon összekaparni a hányásából fetrengve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!