Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ha párkapcsolatban lennétek, vagy ha abban vagytok, mekkora az az elfogyasztott alkoholmennyiség, amit még eltűrnétek a párotoktól?
Figyelt kérdés
Tavaly szeptember óta Szilveszter kivételével nem ittam egy kortyot sem, de akkor a kivételes alkalomkor is egy fél pohár pezsgő csúszott le. (Nem is nagyon bírom a pezsgőt.) Előtte viszont hetente 5-6 doboz folyékony kenyér bizton elfogyott, általában esténként egy, maximum kettő az aznapi tevékenyésgtől függően. A töményt nem bírom, úgyhogy kerülöm. A kérdésem tehát: ti mit tűrnétek el a párotoktól, mekkora alkoholmennyiség mellett kezdenétek aggódni?2016. ápr. 3. 21:47
21/25 anonim válasza:
minél kevesebb, nem igazán tolerálom az alkoholt, szerencsére nincs is ezzel gond. lerészegedést rosszul viselném, alkalmi (max. havonta) 1-2 sör, bor még belefér
22/25 anonim válasza:
""Én nem tolerálnám a napi 1-2 sört. Akarna a fene egy pia szagú pasi mellé feküdni. "
Fogmosásról hallottál már?"
Hiába most fogat. Párolog a szervezetéből kifelé az alkohol. A fogmosás max. 10 percig tart, aztán jön a pia szag.
23/25 anonim válasza:
ma 01:20
Aha hát nem tudom, se nekem se a páromnak nem szokott alkoholszagunk lenni egy zuhanyzás-fogmosás után :D
24/25 ~OnLány~ válasza:
Szerintem aki sokat ivott,annak nem számít a fogmosás.Talán hányni is fog,vagy biztos felböfögi az alkoholt.Vagy nem tudom,még nem voltam részeg,de úgyis érződni fog,ha hányszor kiöblíti is a száját.
25/25 anonim válasza:
Hat nekem aztan SEMMILYEN rendszeresseggel ne igyon alkoholt! Minden nap egy, az mar rendszer... Az en anyam idult alkoholista, rengeteg keseruseget es szomorusagot okoz/okozott ezzel nekem es a testveremnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!