Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha a pocakos párotokat megpróbálnátok fogyózásra bírni, de ő ezt elutasítaná, mondván "ez itt nem pocak, hanem tekintély", hogy reagálnátok?
A tekintélyes pocak NEM 3-4 kg felesleget jelent. Hanem minimum ilyet: [link]
159 centi vagyok, 50 kg, heti szinten egyszer futok 30 percet, 10kg-s súlyzóval edzem itthon már másfél éve, erről az oldalról is szoktam venni tornavideókat: [link]
hullahoppkarikázni is szoktam 30-60 percet, ugrálókötelezem és eddigi 26 évemből mindig is imádtam mozogni és odafigyelni az alakomra, a mozgásra és az egészségre!
Mert az Egészség a legdrágább kincs.
En ezt szeretovel kompenzalom, igy nem erdekel.
Mondjuk nem igaz, mert erdekel es vegre tesz azert h lefogyjon de egyszeruen akkorara hizott, hogy nem birok hozzaerni. Mitol? Attol, hogy szabalyosan zabal, vegre elkezdett edzeni le is ment 5 kilo de edzes itan pizza, csoki......
Majd amikor ledob magarol egy szignifikans mennyiseget, akkor beszelhetunk szexrol.
En milyen vagyok? Het 5 szor gym, ketszer meggondolom, h mit eszem. Go figure.
A túlsúly már a kialakulása kezdetén fenyegeti az egészséget, csak nem szokták komolyan venni, és ezért lesz nagy túlsúly, ami már tényleg fenyeget.
Én sokkal szívesebben költök most a megelőzésre, és szánok rá időt, amennyit csak ki tudok szorítani, kialakítom a rutint, amit így nem is érzek megterhelőnek, mint hogy később még többet költsek speciális diétákra, gyógyszerekre meg orvosokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!