Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Olvasók! Normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Olvasók! Normális dolog, hogy nem mutatja meg, hogy. Mit írt neki egy. Nő?

Figyelt kérdés

férjemmel és sajnos egy párszor már lebukott, hogy csajozgat (ot) mellettem. Mindig az volt a jele, hogy ha kapott üzenetet kitalált dolgokat vagy ez írt az írt, és kértem arra, hogy mutassa meg, egyből felcsattant és ordibált velem, hogy. Mi vagyok én? , egy ellenőr, hogy. Meg kell nekem mutatnia az üzeneteit. Tudtommal egy normális kapcsolatban és persze ha. Nincs titkolni valója az illetőnek akkor nem. Okozna neki ekkora gondot! Miközben így bukott le. Egy párat be is vallott, de Ti azt. Normálisnak tálaljátok, hogy ha megkérem arra ha egy nő írt neki, hogy. Mutassa meg, és erre ő inkább eldugja a telóját és ott hagy.

Lehet túl reagálom inkább vagyok óvatos mint jog hülyének nézzen ismételtem. Jó vannak az embernek egy magánszférája de akkor se értem jog.miért kell így viselkednie... Köszönöm a válaszokat...

#mutatja meg.
2017. jún. 21. 17:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10/10-köszönöm, nagyon jól látod... és igen erről van szó, hogy nem egy ellenőr akarok lenni, de ha már 1x visszanyerte a bizalmamat, akkor miért kell megint csinálnia!-nem ellenőrizgetném, ha nem adna rá okot... :/, itt jön megint az, hogy akkor miért nem hajtom el, miközben a válaszolók 99%-a, mint kívülálló nagyon jól látja, hogy mit kellene tennem... :(, igazatok van, megpróbálom helyesen és okosan megoldani a helyzetet...

Köszönöm az eddigi válaszokat...

2017. jún. 23. 08:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Mi újság azóta? Sikerült rendezni a helyzetet?
2017. júl. 13. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!