Vaterán néztem egy terméket, az eladó előre utalást kér. Itt sokszor olyat olvasok h előre nem nagyon kéne utalni. Az értékelése viszont 100%-os. Sose vateráztam, gázos lehet a dolog?
Én többször adtam/vettem termékeket, minden esetben előre átutalás volt. Én is úgy kértem, de tőlem is ezt várták el. Ugyebár a másik félnek is rizikó, ha elküldi a terméket és a vevő nem fizet...
Úgyhogy ebben az esetben az előre átutalás teljesen korrekt. Ha az értékelései rendben vannak és még nem is nagy összeg, akkor én simán utalnék...
Az a 100%-os értékelés teljesen korrekt. Nem lesz vele gondod. Nyílván nem 5500Ft-ban vernének át, ha tényleg ez lenne a céljuk. :)
Nyugodtan utalj előre, én is ezt teszem, soha nem vágtak még át.
Én ezért szeretem a vaterát. Ha valaki visszaélne az előre utalással, van nyom az ügyletnek, és a vatera közbe is lép.
EGyszer egy csaj nem küldte a cuccot, amit már kifizettem.
Felszólították, hogy rendőrségi ügyet csinálnak az esetből. 2 nap múlva nálam volt az áru. Valamint ki is zárják a vaterából.
Ne keverd a vaterát az apróddal, expresszel stb.
A vatera mindent dokumentál, és komoly jogi felelősséget vállal az aki elad neked valamit.
Apródon beregisztrál a netkávézóból valami kamu névvel, elutaltatja a pénzt, és örül a fejének. Nem ugyan az a kettő.
Vaterán ha valaki át akar verni, akkor a vaterás pályafutásával játszik, ami komoly aránylag. Költségeket is vállat a hirdetésért. Már önmagában ez is elijeszti a majmokat. És végső soron ha valamivel le akar húzni, akkor értékes dolgokat fog "árulni".
"A termékek külföldről érkeznek, közvetlenül a gyártótól. Szállítási idő akár 15-30 munkanap is lehet. Tapasztalatunk szerint az átlagos szállítási idő 15-20 munkanap közé esik. FONTOS!!! Kérem rendelés előtt tekintse meg a termékleírás alatt található részletes szállítási és fizetési feltételeket!!! Rendelésével Ön tudomásul vette azokat!"
Kínából rendeli neked direktbe. Az "5500 ft-os" póló értéke kb. 3-5$ ( 600-1000 ft). Vedd meg magadnak, semmivel sem jársz rosszabbul.
Ehhez még csak nem is kell nagy tehetség. Felmész alibabára vagy aliexpressre, keresel egy neked szimpatikus ruhagyártó céget ( [link] vagy még van kb. 200 lehetőséged) és lebeszéled velük, hogy te szeretnél droppshipper lenni. Akkor kapsz egy marha alacsony árat, ha megígéred, hogy eladsz belőle X darabot évente. És kész.
Azt remélem te sem hiszed egy pillanatig sem, hogy a vaterán a gagyi gyerek valódi Adidas mezeket árul, hogy, hogy nem pont kínából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!