Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán néztem egy terméket,...

Vaterán néztem egy terméket, az eladó előre utalást kér. Itt sokszor olyat olvasok h előre nem nagyon kéne utalni. Az értékelése viszont 100%-os. Sose vateráztam, gázos lehet a dolog?

Figyelt kérdés
konkrétan erről lenne szó: [link]
2013. aug. 15. 22:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

[link]

Itt is válogathatsz nyugodtan (sőt, talán ez még jobb, mint az aliexpress, mert az kisker). Ahol azt írják, hogy 5-10$ / db ott egy 200 feletti rendelnésnél (vagy ígéretnél^^) már simán 2-3$-ért is adják.

2013. aug. 17. 15:35
 12/18 Linkoln ***** válasza:

Én ezt értem, de ilyen nincsen hogy valaki 400%-os árréssel árul divatos kinézetű pólót, még ha illegális, hamisítvány is, így kisebb a verseny szférája.

Ha 5500ért árulja, én úgy gondolom hogy 3000ft körül juthat hozzá. Ha befizetné a vámot és áfát amit be kellene, akkor már szinte alig van rajta haszna.

De mivel feketén árul, fekete árut, így igen valamivel nagyobb az árrése, de 3 dollárért senki nem adja neki oda a ruhát.

2013. aug. 18. 10:19
 13/18 Linkoln ***** válasza:

Amúgy ahol azt írják hogy 5-10dollár, ott egy 200 darabos rendelésnél az is csoda ha lejebb engedik 7 dollárnál.

5-re az életbe nem engednek, nem hogy alá.

Mellesleg ki az aki 200 mezet akar venni magának? Főleg hogy erősen illegális, tutira megvámolják, és ha kibontják még el is égetik?

2013. aug. 18. 10:21
 14/18 anonim ***** válasza:

Linkoln

Az a baj, hogy fogalmatlan vagy. Nézz utána mit jelent az, hogy "dropshipping".

A VÁMOT meg az ÁFÁ-t meg pont a dropshipping működése kapcsán szerencsétlen megrendelőre hárítják át. Sőt, ha megállítják a vámon akkor szinte biztos, hogy megsemmisítik, mivel hamisítvány.

Az is látszik, hogy nem üzleteltél még kínaiakkal. Ha 10$ egy MEZ (amúgy itt egy komplett MEZ ennyi, a vaterás gyerek csak pólókat árul, rövidgatyát nem ad hozzá), egy nagyobb rendelésnél 1$-ért is odaadnák. Így működik a kínai gazdaság.

2013. aug. 18. 12:04
 15/18 A kérdező kommentje:
momentán az a része nemigazán érdekel hogy eredeti-e vagy sem(nyilván nem), csak az foglalkoztat h megkapjam az árut amit rendeltem
2013. aug. 18. 18:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Azzal szerintem nem lesz gond.

Nem mondom, hogy sose futhat bele az ember csalóba a vaterán, de sokkal kisebb az esély. Nekem még rossz tapasztalatom senkivel sem volt, pedig az ország több pontján lévő eladótól rendeltem már mindenfélét.

2013. aug. 18. 18:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg megkapod 2-4 hét átfutással. A kínaiak elég megbízhatóak, ha dropshippingről van szó.
2013. aug. 18. 19:01
 18/18 Linkoln ***** válasza:
Ha vámon elkapják, elégetik. Akkor nem kapod meg. Ennek esélye nagyon nagyon csekély. Úgyhogy, simán nem gázos.
2013. aug. 18. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!