Vaterán néztem egy terméket, az eladó előre utalást kér. Itt sokszor olyat olvasok h előre nem nagyon kéne utalni. Az értékelése viszont 100%-os. Sose vateráztam, gázos lehet a dolog?
Itt is válogathatsz nyugodtan (sőt, talán ez még jobb, mint az aliexpress, mert az kisker). Ahol azt írják, hogy 5-10$ / db ott egy 200 feletti rendelnésnél (vagy ígéretnél^^) már simán 2-3$-ért is adják.
Én ezt értem, de ilyen nincsen hogy valaki 400%-os árréssel árul divatos kinézetű pólót, még ha illegális, hamisítvány is, így kisebb a verseny szférája.
Ha 5500ért árulja, én úgy gondolom hogy 3000ft körül juthat hozzá. Ha befizetné a vámot és áfát amit be kellene, akkor már szinte alig van rajta haszna.
De mivel feketén árul, fekete árut, így igen valamivel nagyobb az árrése, de 3 dollárért senki nem adja neki oda a ruhát.
Amúgy ahol azt írják hogy 5-10dollár, ott egy 200 darabos rendelésnél az is csoda ha lejebb engedik 7 dollárnál.
5-re az életbe nem engednek, nem hogy alá.
Mellesleg ki az aki 200 mezet akar venni magának? Főleg hogy erősen illegális, tutira megvámolják, és ha kibontják még el is égetik?
Linkoln
Az a baj, hogy fogalmatlan vagy. Nézz utána mit jelent az, hogy "dropshipping".
A VÁMOT meg az ÁFÁ-t meg pont a dropshipping működése kapcsán szerencsétlen megrendelőre hárítják át. Sőt, ha megállítják a vámon akkor szinte biztos, hogy megsemmisítik, mivel hamisítvány.
Az is látszik, hogy nem üzleteltél még kínaiakkal. Ha 10$ egy MEZ (amúgy itt egy komplett MEZ ennyi, a vaterás gyerek csak pólókat árul, rövidgatyát nem ad hozzá), egy nagyobb rendelésnél 1$-ért is odaadnák. Így működik a kínai gazdaság.
Azzal szerintem nem lesz gond.
Nem mondom, hogy sose futhat bele az ember csalóba a vaterán, de sokkal kisebb az esély. Nekem még rossz tapasztalatom senkivel sem volt, pedig az ország több pontján lévő eladótól rendeltem már mindenfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!