Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet szokott mondani poénbol a parod/ferjed?
Meg mi az hogy "ha valamit én nem csinálok, akkor ő se csinálja"?
Tudod ha valamit nem akarsz nem csinálni, akkor azt könnyű nem csinálni. De ha valaki azt akarja csinálni, akkor azt már nehezebb nem csinálni.
Szóval humortalan vagyok, ha megsértődök, ha a halott anyámmal poénkodnak. Oké.
Miért olyan nehéz a másikat figyelembe venni? Nem tömöm le a torkán a kaját, amit nem szeret, nem fogom análisan megerőszakolni, ha nemet mond... akkor miért nehéz nem megbántani? Ezer más vicc van. Ha én azt mondom, nekem a fingós viccek nem humorosak, akkor is én vagyok a humortalan? Vagy ha NEKED sem vicces, akkor nem az, mert TE döntesz?
Milyen ember az, aki direkt azzal viccelődik, ami nekem rosszul esik? Kis genya.
Na, még el se kezdődött rendesen a hét, de kérdezőnk személyében már most megvan a hét hisztis p***ja az oldalon.
Mutasd csak meg a válaszokat a párodnak, hátha rájön, hogy mennyire rosszul választott.
Meg tudom érteni, ha sérti a dolog a kérdező hölgyet. Azt is, ha valakinek nem lépi át az ingerküszöbét a dolog.
Én sem szeretem az ilyesmi szövegeket. Az a baj, hogy ez átcsúszhat olyan dologba könnyen, amikor nincs ott a helye és ne adj isten a másik tényleg padlón van. Akkor mintegy extra kés a másik hátába az ilyen "szarkazmus". :D
Azt vallom manapság, hogy minden szavunk varázsige. Szó szerint. Ezerszer jobbat tesz az ember a másikkal, ha szépen beszél vele.
Ettől függetlenül ki ki a saját döntése szerint éli az életét. :)
14
Egyszer a párom elbújt megijjeszteni, amikor a fürdőből jöttem ki és amikor megijedtem, reflexből azt mondtam "Anyád!".
Erre egy órán át arról beszélt, hogy ne szidjam az anyját, hogy lehetek ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!