Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is szokott ilyesmit mondani a párotok?
Figyelt kérdés
Ma kicsit vitatkoztunk, de semmi komoly dolog nem volt, amikor is kifejtette, hogy nem tetszik neki, hogy feleselek, visszabeszélek. Hát csak pislogtam, mint hal a szatyorban... Ezt gyerekeknek szokás mondani, nem egy majdnem 30 éves nőnek. Ráadásul ő kicsit fiatalabb is nálam. Utoljára óvodás koromban mondtak ilyet nekem a szüleim. Voltatok már hasonló helyzetben? Erre mi lenne a helyes reakció? Mert én megmondtam, hogy talán válogassa meg a szavait, mert ő nem az apám, és nem az a dolga, hogy megneveljen. És ha nem tetszik, hogy van saját véleményem, akkor rossz emberrel kezdett, mert nem fogok mindenre csendben bólogatni. Ti hogyan reagáltatok volna ebben a helyzetben?
Valószínűleg döbbenten körberöhögtem volna. A kistigris próbálgatja a karmait.. Ha máskor is kísérletet tesz a megregulázásomra, akkor elválnak útjaink.
2015. aug. 4. 23:33
2/21 anonim válasza:
Vérmérsékletemet ismerve biztos halál lazán közöltem volna vele, hogy hát akkor egye fene, vegyen magának egy kis cicát és azt nevelgesse. Az biztos nem fog neki se visszaszólni, se feleselni.
De most komolyan, mit várt tőled, hogy nyugiban bólogass mindenre, amit mond vagy szótlanul tűrd el? Ő sem gondolhatta komolyan.
2015. aug. 4. 23:37
3/21 anonim válasza:
Te választottad.
2015. aug. 4. 23:41
4/21 anonim válasza:
Mi az, hogy hallgass a neve?!! Nem egy kutyáról beszélsz, akit nevelgethetsz és elhallgattatod.. Jó ég.
Nő és a férfi egyenrangú, épp annyi joga van egy nőnek a kapcsolatban, mint a férfinek. Semmivel sem kevesebb. Lehet ezzel újat mondtam, bár ez nem kéne meglepő legyen.
2015. aug. 4. 23:55
5/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy én választottam. Meg hogy "mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakított". És eddig nem fordult elő hasonló, teljesen új dolog ez most. Évek óta együtt vagyunk, ezért is lepődtem meg.
2015. aug. 5. 00:05
6/21 anonim válasza:
Kell pár év mire az emberből kijön minden sz.r.
Egy önérzetes tirpák ez semmi több.
2015. aug. 5. 00:11
7/21 anonim válasza:
Ilyet akkor szoktak, amikor valami haverjuk jól megmagyarázza nekik, hogy ez így van, és hirtelen elhiszik. Néhány példány egy-egy film után is képes ilyen marhaságokat hinni, de az pár hónapon belül ki szokott jönni. A haver telemagyarázza a fejét az bármikor megtörténhet. Pár nap és el kéne múljon. Ha nem, akkor komolyabb gond van a fejével...
2015. aug. 5. 01:20
8/21 anonim válasza:
#7: Ilyen paraszt hozzáállással nem lesz egy nő sem, aki "nyögne alattad", mert amint rájön mekkora tapló vagy, rögvest elhajt.
Ajánlom neked is a kis kutyát/cicát. Más ugyanis nem való.
2015. aug. 5. 01:23
9/21 anonim válasza:
Nekem is szokta mondani, hogy nem hallgatok rá, ne mondjak ellent neki... ilyenkor megmondom, hogy nem vagyok a kiskutya a kocsiból aki rázza a fejét. Meg nem az apám, hogy neveljen meg parancsoljon nekem.
2015. aug. 5. 10:48
10/21 anonim válasza:
Azért itt mindenki osztja az észt, de nem tudjuk miről van szó.
Én el tudok képzelni olyan témát, vagy szitut, ahol elfogadható ez a mondat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!