Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is szokott ilyesmit mondani a párotok?
Figyelt kérdés
Ma kicsit vitatkoztunk, de semmi komoly dolog nem volt, amikor is kifejtette, hogy nem tetszik neki, hogy feleselek, visszabeszélek. Hát csak pislogtam, mint hal a szatyorban... Ezt gyerekeknek szokás mondani, nem egy majdnem 30 éves nőnek. Ráadásul ő kicsit fiatalabb is nálam. Utoljára óvodás koromban mondtak ilyet nekem a szüleim. Voltatok már hasonló helyzetben? Erre mi lenne a helyes reakció? Mert én megmondtam, hogy talán válogassa meg a szavait, mert ő nem az apám, és nem az a dolga, hogy megneveljen. És ha nem tetszik, hogy van saját véleményem, akkor rossz emberrel kezdett, mert nem fogok mindenre csendben bólogatni. Ti hogyan reagáltatok volna ebben a helyzetben?2015. aug. 4. 23:30
11/21 anonim válasza:
Én nem tudok elképzelni ilyen szituációt, mikor egy párkapcsolatban előfordulhat a "ne feleselj" szöveg. De kérlek világosíts fel, mire gondoltál, lehet csak nem elég élénk a fantáziám. Még egy szülő-gyerek kapcsolatban sem tartom célravezető nevelési elvnek.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi extra dolog. Mentünk haza, és az eljegyzèsről beszélgettünk. Ezzel kapcsolatban mondta, hogy nem látja bennem az elköteleződést, hogy tennęk bármit az ügy érdekében, ráadásul szerinte túl gyanakvó vagyok. És hogy nehogy még meggondolja magát. Erre kifejtettem, hogy szerintem az eljegyzésért nem kell semmit tennem. Az ilyesmi vagy jön magától, vagy nem. És én is meggondolhatom magam, nem csak ő, ha nem akarja hogy gyanakvó legyek, akkor ne adjon rá okot.
2015. aug. 5. 14:10
13/21 A kérdező kommentje:
*tennék
2015. aug. 5. 14:11
14/21 anonim válasza:
"Szokj hozzá aranyom"
Ilyet szerintem még gyereknek is ciki mondani.
15/21 anonim válasza:
Hát ez a mondat például pont jó ok lenne, hogy meggondold azt az eljegyzést :D
16/21 anonim válasza:
Nem lehet,hogy viccből mondta?Hogy próbálta,elviccelni a veszekedést?Én ha a helyedbe lennék és ez még egyszer előfordulna,szakítanék vele.Tudom jól,hogy kívűlről milyen könnyű beszélni,de a megbecsülés alap egy kapcsolatba,főleg ha vele akarod összekötni az életed.
18/21 A kérdező kommentje:
Egész biztos, hogy nem viccből mondta.
2015. aug. 7. 22:38
19/21 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok.
Akkor viszont lehet,hogy intelligenciába,értelmiségbe nem álltok egy szinten.
20/21 A kérdező kommentje:
Sajnos néha nagyon gyerekesen viselkedik. Tegnap is reggelig dolgoztam este 6tól, majd elmentem kocsit venni 300 km-rel arrébb, egész nap intéztem a papírokat, majd hazavezettem 300 km-t, este 11re értem haza, hajnalban jönnöm kellett dolgozni. Ő tegnap este 7ig dolgozott, aztán megsértődött, hogy nem töltöttem vele elég időt. Az nem baj, hogy 48 órát ébren voltam, és idő se lett volna rá. Tudta előre, hogy ez egy ilyen nap lesz, de megsértődött mègis.
2015. aug. 8. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!