Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet szokott mondani poénbol a parod/ferjed?
Igen és nem zavar, mert közben mindig somolyogva néz rám.
Tavaly én is mondtam hogy a céges karácsonyi bulin majd elengedem magam, van egy új jóképű srác.
Nekem extrém feltékenykedés lenne az ilyeneket komolyan venni.
Édesapám még kamasz koromban azt tanította nekem, hogyha egy feleség végighallgatná ahogy a férje 1 órán keresztül a legjobb barátaival beszélget privátban, minden feleség egyből el akarna válni.
Nálunk én szoktam ilyet többször mondani (én vagyok a nő), de mindketten bedobunk néha 1-1 ilyen poént (pl "Később érek haza, tudod, megyek a másik csajomhoz/pasimhoz", stb..)
Mondjuk ehhez kell a bizalom, hogy 100%-ig biztosak lehessünk mindketten abban, hogy csak poén. Meg van, hogy valami félresikerül - félreérti egyikünk a viccet, vagy épp rossz passzban talál be valami poén - olyankor őszintén elmondjuk, hogy rosszul esett, a másik bocsánatot kér, megöleljük egymást, és minden megy tovább.
Szóval kell hozzá bizalom, és tiszteletben kell tartani, ha a másik jelzi, hogy sok. Máshogy nem működik az ilyen vicceskedés.
5
Pedig mondhatnád, mert akkor viccesebb ember, kellemesebb személyiség lennél.
A féltékenység mindenkinek rosszul áll nemtől függetlenül, ha nincs konkrét közvetlen ok a bizalmatlanságra.
Ennél durvább dolgokkal is szoktunk egymással viccelődni, egy ilyen viccelődés el se érné az ingerküszöböm, nemhogy még megsértődjek rajta. Mindketten ironikul, szarkasztikusabb emberek vagyunk, olyan dolgokon is lazán viccelődünk, amitől te valószínűleg kirohannál a világból, a kérdésed alapján legalábbis.
Szeret és tisztel a férjem, de ez nem abban mutatkozik meg, hogy kerül minden sértőnek hatható humort, hanem abban, ahogy bánik velem a hétköznapokban. Számomra felfoghahatlan, hogy ezen valaki képes megsértődni.
29/N
Természetesen mi is mondunk ilyesmit, ha "pénz áll a házhoz". Olyankor "krvázni megyünk és patakokban fog folyni a szesz, csíkokban a kokó!"
Ez praktice azt jelenti, hogy a szokásos bolti bevásárláskora kosárba a kaja mellé bekerül egy csoki, vagy egy doboz sör. (Ultradőzs-esetben mindkettő.)
Szóval ha ezen te besértődsz, akkor javaslom a fickónak, hogy keressen helyetted egy élhető-szerethető Nőt, mert te még nagyon gyerek vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!