Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés melegeknek szól. Hogy békülnétek ki a szerelmetekkel ha megbántanátok valamivel?
előzőhöz csatlakoznék.
ha a felek ilyenek lennének
"nyitott, türelmes, egymást és önmagát is őszinteként megkövetelő ember kell. és intelligencia."
akkor eleve nem lennének hazugságok...
Biszex srác vok de elég régóta egy meleg fiúval vok együtt. Mi így szoktuk:
1. fázis: hagyni kell, hadd dühöngje(én)/duzzogja(ő) ki magát
2. fázis: ha már lehet vele emberként beszélni, nem a harag vagy a sértődöttség szól belőle akk őszintén megbeszélni, bocsánatot kérni, megígérni h többet nem lesz ilyen stb. Ilyenkor tényleg nyitottnak és őszintének kell lenni mert különben sz@rt se ér az egész.
3. fázis: egy kva jót dugni XD és ezzel meg is van oldva :D
Én meleg vagyok, és a párommal igy "szoktuk":
1. Előjön a gond, akkor kicsit határozottabban, és erősebb hangvételben elmondom én is és Ő is a dolgait, h mit miért, meg mi baja van tulajdonképpen.
2. Eddig a legtöbb idő 10perc volt. ha együtt vagyunk akkor 10perc után odamegyek hozzá, és ddig erőszakoskodom mig átnem beszéljük h mi a gond, h lehet ezt orvosolni.
(ha mind2en otthon vagyunk és nem vagyunk egy légtérben, akkor telefonon beszéljük meg, akkor általában órák telnek el.
3. Megbeszélés után egy két óra rossz kedv, aztán lassan visszaáll minden az eredetibe.
Barátomnak nem tetszik h erőszakos vagyok és azonnal akarok mindent és türelmetlen vgyok, de érdekes módon ez a problém megoldásban segit. Általában azért kell sok idő, meg hagyni egymást, h a másik ember végiggondolja és tudjon engedni a másik javára. Mi ezt nem szeretjük mert mint szuverin emberek SAJÁT véleményünk van, és általában azt beszéljük meg h az miért igy van, általában azért beszélünk h értse a másik a dolgok miértjét.
19/F
a kvajó d"gással is egyet értek! :P
bár 3év után néha felkell dobni XD bisexeknél nem igy van??
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!