Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a viszonyotok az ex szerelmetekkel?
van amelyikkel utáljuk egymást, van, akivel rengeteget dumálok, tök jóban vagyunk, vannak, akikkel a mai napig összejárok dugni.
20f
1 (4év): jóban vagyunk, beszélgetünk, fontosak vagyunk egymásnak
2 (1év): szemét féreg, gyűlölöm mert kihasznált és nevetett rajta
3 (4hónap): nem beszélünk de nem vagyunk rosszaban
nem beszélek egyikkel se, akik próbálták visszakönyörögni magukat azokkal meg nem jó lett a vége :/
25/F
Semmilyen, egyikkel sem. Én örülök neki, engem nagyon idegesítene, ha jópofizni kéne egymásnak. Mondjuk az egyikkel köszönünk, ha találkozunk. Ő volt mindegyik közül a legnormálisabb. 5 évente beszélünk is az osztálytalálkozókon. :-D De semmi több, és nekem ez bőven elég.
26/L
minél nagyobb szerelem volt annál jobban utálom...
mostani exeim nem érdekelnek de egy másfél éves kapcsolatnak vége lett, a lánnyal beszélek egy hónapba egyszer maximum 5-10 percet, teszem neki a jófejet de amugy rühellem... ezvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!