Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már Ti is így a régi szerelmetekkel?
Szóval, nem vagyok ezzel egyedül...
Igazad lehet, az a gond, hogy sohasem tudjuk meg, hogy működött volna-e és ez hiányérzetet vált ki. Bár ha én pl. hozzámentem volna, akkor nehezen viseltem volna, hogy anyira odavannak érte a nők. Féltem volna, hogy majd megcsal, csak hogy bizonyítsa, hogy ő milyen jó pasi. Mert sajnos nagyon sárnos pali, de tudom, hogy tele van kisebbrendőségi komplexusokkal.
Valami olyasmi lehet ez, hogy ha szerettünk valakit valaha igazán, azt az embert mindig fogjuk szeretni, ha nem is pont úgy, ahogy régen, ha "csak" szeretettel is... Meg persze, ha maradnak elvarratlan szálak, akkor azok zavarhatják az embert. Ki tudja? Lehet, ha egyszer lenne rá alkalom, hogy nosztalgiázzatok egy kicsit, megszűnne ez a fájó érzés... De gondolom, ezt nehéz lenne kivitelezni.
Nekem is van egy kapcsolatom, ami kb. egy éve ért véget, és nagyon közel álltunk egymáshoz, viszont sok mindent mi sem beszéltünk meg. Voltak olyan dolgok, amiket egyszerűen nem is tudtunk megbeszélni, már csak azért sem, mert volt, amiben más volt az érdeklődési körünk, vagy egyszerűen csak elzárkóztunk. :S
Bocsi...rendűségi komplexussal.
Valószínűleg ezért sem mertem belemenni egy "hivatalos" kapcsolatba. De sokszor álmodom vele és arra gondolok, hogy milyen jó lenne vele lenni, de közben ott van egy adag szorongás....Talán, hogy nem voltam elég jó neki???
Azóta kétszer is leveleztünk. Talán 2 éve. Nagyon kedves volt és azt írta, hogy irigyli a férjemet. Jól esett:-)
Talán jó lenne tisztázni a régi dolgokat, de azt hiszem attól félek, hogy azt mondja, hogy neki nem volt olyan komoly mint nekem... Ha meg az ellenkezője, akkor megint belobbanhatok...az meg senkinek sem hiányzik. Főképp, hogy családunk van és amúgy is nagyon szimpatikus nekem a felesége. Bár kiköpött úgy néz ki, mint én néhány éve.:-) Azóta sokat híztam, nem is szeretném, hogy így lásson:-(
Kedves "ma 22:59"!
Látom Te is érted!:-)Te nem akarod vagy mered tisztázni?
Tudom,hogy fáj,de pont azért:
Ami jön : fogadd!
Ami megy : engedd!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!