Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal úgy összevesztünk, hogy majdnem szakítottunk. Szerintetek is k**vás ez a ruha? 20/L
Amikor találkoztunk leesett az álla, na mondom biztos bejön neki, már örültem.
Elkezdett oltogatni, hogy mi ez a felső, felhúztam nagymama terítőjét, ott kicsit visszaszólogattam mert nem esett jól, aztán egyre jobban offolgatott, hogy mindenem ki van mindenki engem néz. Szócsata alakult ki aminek mondhatni üvöltözés lett a vége, káromkodással és addig fajult faképnél hagytuk egymást. Nem szakítottunk szóban, de most nem írunk egymásnak meg semmi, most nem tudom mi lesz.
Erról van szó, arcomat kitakarom.
Szerintem más 100x ringyósabban öltözik nyáron.
Nem azt mondom, hogy belefér a kapcsolatba.
Én azt látom apró konfliktusnak, hogy a lány olyan felsőt húzott fel, ami nem tetszik valamiért a srácnak. Pont.
Ennyi volt az alapja, hogy szakítottak. Persze a nézeteltérés kezelése volt rossz, de érted... egy felső.
minek polírozzátok még mindig ennek az instás reteknek az egoját?
senki himbilimbijét nem fogja megcibálni, ha itt nyaltok neki, verebek.
tipikus 2017-es retek leány, szerintem a kérdés is full kamu, simán csak egy kis ajnározásra vágyott a max 18-20 éves kis ribizlink, ti meg persze megadjátok neki az "örömöt"...
# 52
El sem merem képzelni, milyen undorító lehetsz kívükll-belül, mert menten idehányok.
Kérdező!
Te vélemémyt kérdeztél, ha valakinek nem tetszik a véleménye, hidd el, azt nem keserűségből írta, egyszerűen más az ízlésük,ingerküszöbük. Nem kell egyből letámadni, ennyi erővel írd oda máskor, hogy csak a pozitív véleményekre vagy kíváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!