Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal úgy összevesztünk, hogy majdnem szakítottunk. Szerintetek is k**vás ez a ruha? 20/L
Amikor találkoztunk leesett az álla, na mondom biztos bejön neki, már örültem.
Elkezdett oltogatni, hogy mi ez a felső, felhúztam nagymama terítőjét, ott kicsit visszaszólogattam mert nem esett jól, aztán egyre jobban offolgatott, hogy mindenem ki van mindenki engem néz. Szócsata alakult ki aminek mondhatni üvöltözés lett a vége, káromkodással és addig fajult faképnél hagytuk egymást. Nem szakítottunk szóban, de most nem írunk egymásnak meg semmi, most nem tudom mi lesz.
Erról van szó, arcomat kitakarom.
Szerintem más 100x ringyósabban öltözik nyáron.
Nem tartom k...ásnak, viszont tényleg olyan, mintha egy függönyt húztál volna magadra.
37/F
Függöny jutott nekem is először eszembe az anyagról. A szabása nem qrvás. Aki meg azon hápog, hogy "úr Isten, hát a melled....meg a melltartó....ne bámujjákmán' az uccán!". Annak csak azt tudom javasolni, hogy menjen el egy strandra és ugyan vegye már szemügyre a jelen lévők öltözékét. Tele van qrvás emberrel, de most komolyan. Most úgy őszintén...mi a tököm a különbség egy bikinis és egy melltartó/bugyis csaj között ? :D
30/f
Nézd, hogy kvás-e, vagy sem, azt pontosan a párod tudja leginkább eldönteni. Ha neki az, akkor bizony az.
Elmagyarázom.
Egy nő a ruhájával adja le a legelső jelet a férfiak felé, hogy szabad a vásár. Ez ugye eddig világos.
A fickód anno vette is ezt a jelet, és össze is jöttetek. Ekkor az adott öltözködés vonzási faktora (vö: mennyire is dögös az a ruci) megjegyzésre kerül.
Nnomost, eztán három variáció létezhet:
1. Az öltözködés stílje változatlan marad.
2. A stíl tovább "dögösödik", még kihívóbb a ruha.
3. Az öltözködés stílusa konszolidálódik, a "dögösség" helyét átveszi az elegancia.
Nnomost, az első két esetben az van, hogy a pár a nő szerint nem számít párnak, hiszen továbbra is "párkereső jelmezt" használ. Az elsőt még ki lehet magyarázni a ruhatárral, de a második egyértelműen jelzi, hogy a nő RÁGYÚRT a párkeresésre.
A második esetet - ha van párja a nőnek -, nyilván ki fogja szúrni, és nem véletlenül nevezi kvásnak ("mellette akar más férfit felszedni? Naná, hogy k.!").
A harmadik eset meg szerintem elég egyértelműen jelzi, hogy a nő megállapodott az adott férfi mellett, azaz befejezte a párkeresést.
Szóval azt akartam kihozni az egészből, hogy nem a ruha maga számít, hanem hogy mennyire kihívó annak stílusa a megszokotthoz képest.
Ez meg azért egy elég látványosan sokat megmutató szerkó. Szerintem ennél sokkal szolidabban szedted össze anno a ficakot. Szóval - az elmélet szerint - naná, hogy reklamál miatta, hiszen pont az ellenkező irányba kellene haladnod öltözködésileg (vö. a "kirakok mindent"-ből épp a kevesebbet mutató ruha felé).
Nekem tetszenek az átlátszó csipkefelsők, ez sem rossz, bár olcsónak hat, de fehér melltartót kellett volna felvenned ahhoz, hogy ne legyen közönséges a hatás. Így kirikít a fekete.
Azt meg gondolom tudod, hogy ez napfényben sokkal jobban átlátszik, pláne akkor, ha nincs beszorítva a derekadnál.
Fehér melltartóval nincs gond az átlátszóságával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!