Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az ilyen mértékű szabályrendszer egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Párom féltékeny típus, én szeretnék néha nélküle is programot csinálni, de azt mondja, hogy normális nő nem jár el a barátnőivel bulizgatni, meg hogy a barátnőm rossz hatással van rám, iszik, meg stb. 30évesen nem járok el nélküle sehová, mert abból sértődés van,hogy biztos én is iszok meg kur..válkodok.2017. jún. 14. 10:10
11/16 A kérdező kommentje:
Én nem bulikázni akarok, de utálja a barátaimat, mint írtam minden nő aki bulizni jár, az iszik meg ku..rva. Én sem szeretnék az ő társaságába járni, ugyanakkor nem tiltom meg, hogy nélkülem elmenjen a cimboráival.
2017. jún. 14. 11:17
12/16 anonim válasza:
Ez teljesen normalis........meg ahogy elnezem az is az lesz,amikor majd elkezd ütni teged....mert ezek utan az a következő szint.....
Mar csak azt nem ertem egyesek hogy tudnak egy ilyen "kapcsolatban" elni......
13/16 anonim válasza:
Ez a felek igényétől függ. Nekem nem lenne normális, mert nem szeretem, ha korlátoznak, főleg olyan dumával, hogy a normális nő nem csinál ilyet (hozzáteszem, évi max. 2x megyek el bulizni párom nélkül, akkor is kollégákkal és sosem ittam le magam részegre és nem is csaltam meg... ezen kívül színházba és moziba járok még nélküle párszor egy évben). De van olyan nő, aki szerint meg ez a jele a szeretetnek, vagy hasonlóan gondolkodik, neki nem lenne ezzel baja.
14/16 anonim válasza:
"Mennyire normális az ilyen mértékű szabályrendszer egy kapcsolatban?"
SEMENNYIRE!!!
15/16 anonim válasza:
Nagyon gáz... szóval téged egy k_nak tart valójában.
Kitenném, rögtön.
Az aszimmetrikus szabadságról meg már ne is szóljunk.
16/16 anonim válasza:
15-ös, rátapintott a lényegre.
Valójában egy alkalmi k_rva vagy a szemében.
Ez elég beszédes tény, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!