Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az ilyen mértékű szabályrendszer egy kapcsolatban?
Nem tartom normális dolognak, hogy korlátozzak bárkit is bármiben.
Ha nincs meg a bizalom akkor meg semmi értelme az egésznek.
Volt egy ilyen exem. Nem véletlenül ex.
Pedig nagyon szerettem és idegileg teljesen tönkrementem a kapcsolatba és a szakìtásba is.
Utólag visszagondolva rohadtul haragszom magamra, hogy nem az első ilyen hisztije után dobtam ki.
Ugyanez volt. Este ne mászkáljak ki, mert akkor biztosan k****kodok, ne igyak, stb.
Soha többet...
Kinek mi. Én a "féltékeny típus" embereket tartom undorító, gusztustalan, utolsó hulladékoknak és egy napig (!) nem lennék olyan alakkal, aki bortokolni, korlátozni próbál és nem képes bízni bennem és mindenféle lotyónak gondol, aki csak akkor tartja zárva a lábait, ha felügyelet alatt van.
Sokaknál úgy látom viszont, hogy egy simán elnézhető jellemhiba, látod, te is képes vagy egy ilyen utolsó selejttel együtt lenni, szóval annyira nem szenvedhetsz.. Én nem bírnám, akkor sem, ha aranyból lenne a farja és lenne mellé 1000 jótulajdonsága, ezt semmi nem tudja kompenzálni. Egyre készülj fel, ez bizony csak egyre rosszabb lesz.
Sok boldogságot a börtönőröddel, ha ez kell, ez kell, szvsz értelmesebb ember nem tenne ki ide erről kérdést, hanem helyette kirúgná ezt a barmot a büdös p***ba, ahová való.
Haha, utolsó, kèpzeld nekem is volt ilyen pasim, ès ráadásul börtönőr volt a drága. 😀
Biztos szakmai àrtalom volt nàla,de nem sokáig bírtam!
Nem normális. Az sem normális, hogy ezt hagyod. Le kell ülni tárgyalni és ha nincs közös nevező, akkor be kell látni, hogy ez így nem működőképes.
30/f
Egy darabig én is úgy voltam, hogy kell a bizalom, meghagyjuk egymás szabadságát, nyugodtan menjen bulizni a csajokkal.
Az első barátnőmről kiderült, hogy két ital után az nem ba.szta meg, aki nem akarta. Mindenki tudott róla, csak én nem.
A második barátnőmmel már az esküvőt terveztük, mikor bevallotta, hogy találkozott valaki mással, érzelmei vannak, össze van zavarodva, blablabla. Ott is utólag tudtam meg, hogy hetekig kerülgették egymást bulikon, összejöttek, utána a barátnői falaztak. Elvileg buliztak együtt, gyakorlatilag dugni járt a pasihoz, reggel jött haza.
Ezek után én meg tudom érteni a barátodat. Ha csak bulizni és táncolni akarsz, akkor nincs ott útban a párod! Aki csak úgy tud bulikázni, ha a pasija nem is láthatja, hogy miket művel, az nem táncolni akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!