Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van? Ez normalis?
Nálunk is ez volt. Jóval többet kerestem mint akkori párom...utána 2 naponta beteg édesanyámat látogattam.
Eljárkálásra sok igenyem nincs, nem is volt. De neki sem.
Neki viszont van egy testvére aki látogatja a szülőket, szülők egészségesek. Munkája 8-16 30. 16 29kor kiesett a toll a kezéből és kezdődött a számitógepes játék egész estig.
"Váló ok" lett az, hogy Anyukám elesett, eltörte a lábát és minden nap bementem hozzá a kórházba...mert ki más ment volna és nagymamámnak bevásaroltam.
Olvasd el Gary Chapmantől az "Az Öt szeretetnyelv" című könyvet. Ez tömören arról szól, hogy ki, milyen típus, és miből érzi azt, hogy a másik szereti/törődik vele, mi az elsődleges, és mi a másodlagos. Ez még menthető, de ha nem tesztek semmit, hamarosan game over.
33F
Japp, a #4-gyel egyetértek, az a könyvet mindnekinek ismernie kéne.
Valószínűleg a minőségi idő az övé, amit ő így már nem kap meg. hajrá!
És mi akadályoz meg abban, hogy hétvégén, ó idő van, elmenjetek mondjuk valamerre a városban? Vagy kirándulni?
Vagy egy jót kajálni és sétálni?- Ezt akár este is lehet, munka után. Vagy beültök egy kávéra.
Szerintem normális, én nem venném zokon, ha a párom jelezné, hogy hiányzik neki a minőségi időtöltés és csináljunk valamit.
Utazni is beleférhet, vegyél ki 1 nap szabit és kösd össze a hétvégével, 2-3 napra el tudtok menni valahova.
Pláne, hogy jön most is egy hosszú hétvége. ;)
Én ennek inkább örülnék. Máshol még erre sem fordítanak időt, csak vannak, mint a befőtt.. Az egy idő után halál unalmas, és kellenek a közös programok, élmények, emlékek.. Valakinek nem elég a TV nézés esténként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!