Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ilyenkor a párom?

Figyelt kérdés

Mindenért engem hibáztat. De olyan dolgokért is, amihez semmi közöm, meg ott sem voltam amikor éppen történt.

Ma például azért nem áll velem szóba, mert a munkahelyére valamit meg kellett csinálnia, de velem csináltatta meg. Mondtam neki,hogy nem biztos, hogy jó, mert nem értettem...

(Persze nem lett jó)

Volt egy félreértés egy vevővel kapcsolatban (ebben viszont ő volt a hibás 100%-ban, mégis velem kiabált,hogy miért hibáztam... Amikor elmagyaráztam neki a dolgot, akkor is csak a maga "igazát" mondta.)

Na és ami kiverte a biztosítékot nálam.

Felhívtam amikor végzett a munkában, ordítva idegesen mondja, hogy gondolkodjak már el, hogy az a feladat amit csináltam neki az sem lett jó, a vevővel is probléma volt, pedig ő szólt nekem, meg jó néhány dolgot a fejemhez vágott, hogy az is mind miattam van.. Végül rám tette a telefont....

Utána hiába hívtam nem vette fel.

Na szerintetek?

2015. júl. 1. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Igazából sajnos manapság normális. Mivel fölötted dolgozik ahogy kiveszem az írásodból nagy teher nyomja a vállát, hidd el ez felőrli az ember idegeit, nem kicsit! A legtöbb ember nyomás hatására, még ha eleinte bírja is, később lehet kihat rá idegileg. Neki eredmény kell mert az ő tökét is szorongatják úgymond.

Másik meg az hogy a családon belül nagyon nagy hiba a közös munkahely. Ez kiölheti a kapcsolatot pont az ilyen megnyilvánulások miatt amit nem biztos hogy tolerál a másik fél.

2015. júl. 1. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Szex kell neki. Szexelj vele sokkal tobbet. Egyszeruen flusztralt. N
2015. júl. 1. 20:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem egy helyen dolgozunk. És nincs nagy nyomás a munkahelyén.. :)
2015. júl. 1. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Úgy értem azt, hogy manapság normális hogy SZINTE minden munkahelyen ezt láthatod.

Épp azért mert a főnök nem lehet puszipajtás , ő az akit utálni kell és félni tőle és cserébe oda kell figyelni és elvégezni a munkát amit az alkalmazottra bíztak 110%-osan különben az alkalmazott tudja hogy keresnek mást helyette. Legalábbis a legtöbb főnök így gondolja.

De szerintem valahol ez is egy fajta pozitív nézőpont

2015. júl. 1. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Hopp akkor elnézést a hozzászólásomért...későn olvastam a válaszod! Bocs
2015. júl. 1. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz el!

Mindig mindenért téged hibáztat?

Ha igen,gondolkozz el ezen a kapcsolaton.

Le fogja rombolni az önbizalmad és az önbecsülésed.

Nem,nem normális a párod.

2015. júl. 1. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Vszinüleg máskor SEM!!!!
2015. júl. 1. 20:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell neked egy ilyen idiota?
2015. júl. 1. 20:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Hagyd el, nem éri meg ilyenre pazarolni az idődet, az ilyen megkeseredett emberekből lesznek az olyan öregek, akiknek ,ha hozzáért a vállához véletlen a buszon, lekiabálja a fejed hogy mit tapizod...Csak a te idődet pazarlod és az időből kevés van!
2015. júl. 1. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt a telefont neked kellett volna kinyomnod előbb.

Sztem ez így felejtős.

2015. júl. 2. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!