Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ilyenkor a párom?
Mindenért engem hibáztat. De olyan dolgokért is, amihez semmi közöm, meg ott sem voltam amikor éppen történt.
Ma például azért nem áll velem szóba, mert a munkahelyére valamit meg kellett csinálnia, de velem csináltatta meg. Mondtam neki,hogy nem biztos, hogy jó, mert nem értettem...
(Persze nem lett jó)
Volt egy félreértés egy vevővel kapcsolatban (ebben viszont ő volt a hibás 100%-ban, mégis velem kiabált,hogy miért hibáztam... Amikor elmagyaráztam neki a dolgot, akkor is csak a maga "igazát" mondta.)
Na és ami kiverte a biztosítékot nálam.
Felhívtam amikor végzett a munkában, ordítva idegesen mondja, hogy gondolkodjak már el, hogy az a feladat amit csináltam neki az sem lett jó, a vevővel is probléma volt, pedig ő szólt nekem, meg jó néhány dolgot a fejemhez vágott, hogy az is mind miattam van.. Végül rám tette a telefont....
Utána hiába hívtam nem vette fel.
Na szerintetek?
Igazából sajnos manapság normális. Mivel fölötted dolgozik ahogy kiveszem az írásodból nagy teher nyomja a vállát, hidd el ez felőrli az ember idegeit, nem kicsit! A legtöbb ember nyomás hatására, még ha eleinte bírja is, később lehet kihat rá idegileg. Neki eredmény kell mert az ő tökét is szorongatják úgymond.
Másik meg az hogy a családon belül nagyon nagy hiba a közös munkahely. Ez kiölheti a kapcsolatot pont az ilyen megnyilvánulások miatt amit nem biztos hogy tolerál a másik fél.
Úgy értem azt, hogy manapság normális hogy SZINTE minden munkahelyen ezt láthatod.
Épp azért mert a főnök nem lehet puszipajtás , ő az akit utálni kell és félni tőle és cserébe oda kell figyelni és elvégezni a munkát amit az alkalmazottra bíztak 110%-osan különben az alkalmazott tudja hogy keresnek mást helyette. Legalábbis a legtöbb főnök így gondolja.
De szerintem valahol ez is egy fajta pozitív nézőpont
Gondolkozz el!
Mindig mindenért téged hibáztat?
Ha igen,gondolkozz el ezen a kapcsolaton.
Le fogja rombolni az önbizalmad és az önbecsülésed.
Nem,nem normális a párod.
Azt a telefont neked kellett volna kinyomnod előbb.
Sztem ez így felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!