Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összeillik Shakira és Rafael Nadal?
Figyelt kérdés
Shakira 9 évvel idősebb Nadalnál, de szerintem a szenvedélyességük és a mentalitásuk azonos lehet, vagy az ellentétek vonzzák tényleg egymást? Illetve sokat számíthat az a 9 év? Szerintetek?2010. máj. 18. 18:07
11/15 A kérdező kommentje:
Igen, teniszező, és igaz, hogy mi kívülállók nem tudhatjuk, de véleményt lehet írni. :)
Végre egy normális hozzászólas! Vannak még normális emberek! :)
2010. máj. 18. 18:19
12/15 anonim válasza:
18:12: Elég szomorú, hogy nem Shakira-'ra kérdeztél rá... Nadal kiérdemelte, hogy ismert legyen.
13/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon összeillenek. A Shakira-klip miatt kérdezed, ugye? (: Szépek együtt. De ha jól tudom Shakirának már elég régóta vőlegénye van - ha nem férje azóta.
14/15 anonim válasza:
Lehet, hogy összeillenének, mert tényleg, Shakira jól tartja magát, Nadal pedig iszonyú izmos. Belsőre nem ismerem őket, úgyhogy az tőlük függ, de Shakirának van férje, Nadalnak pedig menyasszonya talán, de lehet hogy már nincsenek együtt... És ha jól emlékszem nyilatkozta Shakira, hogy csak barátok.
15/15 anonim válasza:
igen, Rafának is van barátnője, és még mindig együtt vannak, és úgy tudom, Shakirának is van valakije...de ha mindketten szabadok lennének, akkor nem tudom, sztem összeillenének, a kor meg nem számít...szerintem (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!