Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az megoldás ha összeveszünk ne irjak neki vagy ne irjak vissza ha írna? Elég büntetés ez?
sziasztok.én 19éves vagyok,a barátom meg 22.sokat veszekeszünk mostanság egyébként 3 és fél éve vagyunk együtt,nagyon szeretem és ő is de sokat veszekedünk.Az megoldás hogy rájöjjön a dolgokra ha egy időre "eltűnök"?
köszönöm a válaszokat,rosszindulatú emberek kerüljenek !
Fiatalok vagytok, ezért megbocsátható a gyerekességetek (sokan meg is maradnak ilyennek, szóval no para).
Ne azon gondolkodj, hogy hogy torold meg a sérelmeket. A párkapcsolat nem erről szól. Mi a veszekedések oka? Mindig valamilyen nem időben megoldott probléma. Mi volt a probléma, ami kiváltotta a veszekedést? Miért nem derült ki időben? Miért nem oldottátok meg időben? Mit kellett volna máshogy csinálnotok, hogy kiderüljön és megoldódjon időben? Legközelebb hogyan kerülitek el, hogy hasonló eset megismétlődjön? Ilyesmiken kéne elgondolkodnotok közösen.
Az nem elfogadható, hogy "minden hülyeségen összevesztek". Csak a hülyék vesznek össze minden hülyeségen, ne legyetek azok. Ha van probléma, beszéljétek meg, oldjátok meg. Ha nincs probléma, akkor legyetek boldogok és ne csináljatok új problémákat. Tegyétek félre az egótokat és a presztízst, ne az legyen a cél, hogy legyőzzétek a másikat, hanem hogy segítsetek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!