Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az megoldás ha összeveszünk ne irjak neki vagy ne irjak vissza ha írna? Elég büntetés ez?
sziasztok.én 19éves vagyok,a barátom meg 22.sokat veszekeszünk mostanság egyébként 3 és fél éve vagyunk együtt,nagyon szeretem és ő is de sokat veszekedünk.Az megoldás hogy rájöjjön a dolgokra ha egy időre "eltűnök"?
köszönöm a válaszokat,rosszindulatú emberek kerüljenek !
Szerintem uljetek le es probaljatok kitalalni, hogy miert veszekedtek annyit.
19 es 22, ez, bocsi, de nem fog sokaig tartani mar.
Nem az van, hogy legbelul mar mindketten masra vagytok?
Köszi a válaszokat aranyosak vagytok!!! úgy látom mindegyikőtök ugyanazt írta! hálás vagyok
egyébként nem tudom utolsó...egymásra vágyunk legbelül,de valamiért minden hülyeségen képesek vagyunk összeveszni:(
Igen, gyerekes :)
De 19 évesen megbocsájtható :)
Nem rossz ötlet az eltűnés, legalább mindketten magatokba néztek, hog mit is akartok.
Ha csak veszekedést tudsz írni, akkor inkább semmit....
"Igazad van köszi,csak hát férfiakkal leülni megbeszélni valamit .."férfiakkal""
Nincs ebben semmi. Ha tudod, hogy mit szeretnél, akkor kommunikálod felé ezt. Ha nem hajlandó megadni vagy kompromisszumot kötni, akkor meg ott kell hagyni. Az egyoldalú kapcsolatok úgyis tönkre mennek. Benne maradni és nyelni csak időhúzás volna.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!