Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen össze vagyok törve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen össze vagyok törve. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

A sztori kicsit hosszú. Kb 5éve megismerkedtem a férjemmel. neki akkor még volt valakije két évig szerető voltam. Egyszer felregeltem egy társkeresőre és megismertem egy srácot. Egy idő után beleszerettem. Persze szerettem a páromat is... A sráccal kb 3szor taliztam és ő is érzett valamit irántam. Volt is arról szó, hogy hagyok mindent a fenébe és összejövünk csak van köztünk 200km és a pasi eddig minden nőjét csak megdugta sosem volt kapcsolata kivéve egy fél évest. Tele voltam kétségekkel, hogy egy ilyen pasinak miért én kellenék, mit akarhat tőlem, strigula meg nem akartam lenni ezt neki is megmondtam. 2Kínlódtunk" több, mint egy évig, lehívott magához, de sosem volt több köztünk egy csóknál... Szerettem, de nem mertem lépni, inkább választottam a páromat, aki biztos volt és szerettem őt is. másfél éve összeházasodtunk, a sráccal akkor szakadt meg a kapcsolatunk. Azt mondta, h én már döntöttem és tiszteletben tartja, h már férjes asszony vagyok. innentől már kb félévente beszéltünk csak. Elmaradtak a hajnalig tartó msn-ezések és a telefonálgatások. De az érzés megmaradt. Hiányzik, szeretem, közben itt vergődök egy rossz házasságban. A férjem decemberben csinált egy szemétséget, amikor különmentünk, de megbocsátottam nki. Azóta változik, de egyre nehezebb... Már nem szeretem, csak mint embert, ő meg kínlódik, mert érzi, hogy valami nem ok. Kétségbe van esve, én meg sajnálom, mert bár sok szemétséget művelt velem, rajtam kívl nincs senkije és nem is tudna hova menni. De már nem bírom elviselni, ha velem van, ha megcsókol... Mondogatja, h szeret, de képtelen vagyok legalább annyit mondani, h én is. Két napja azt hajtogatja, hogy tudja, h el fogom hagyni, és nem tudom megnyugtatni, mert tudom, h hazugság lenne amit mondok. Közben a srác gondolatával kelek és fekszem. Az elmúlt 3-4 évben mindig bennem volt h érzek iránta valamit, hol jobban, hol kevésbé. De tudom, hogy ő már lezárta, csak megőrülök, annyira szeretnék vele lenni. Mit tegyek??? Felejtsem el végleg és koncentráljak a házasságomraa? Vagy hagyjak mindent és kezdjek "új" életet???? nem tudom mi lenne a helyes.

Kicsit zavaros lett, bocsánat, de totál kivagyok!

2010. máj. 18. 11:20
1 2
 11/13 Szupermókus ***** válasza:
Első ... Akkor írd le konkrétan aranyom hogy mi a szitu. Így vársz válaszokat az emberektől? Amúgy meg az első pofon után ott kellett volna hagynod.
2010. máj. 18. 14:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocs de egy rohadt kurv@ vagy!Széttépsz egy házasságot most meg sírsz hogy nem is szereted bla-bla!Mert más f@szára vágysz!Na az ilyen nőket lőném tarkón!
2010. máj. 18. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászóló, aki azt javasolta, hogy hanyagold mindkettőt, nagyon okosakat mondott.

Tényleg nincs értelme egy olyan férfi mellett maradnod, aki ilyenekre vetemedik. Ne félj elválni tőle. Költözz el és add be a válópert. Nem tudom, hogy milyen közös vagyonotok van. Erről érdemes beszélned egy válóperes ügyvéddel, hogy mi a teendő.

Keresd fel a barátaidat és beszélj velük az esetről, ha a férjed esetleg újra bántalmazni akar, akkor legyen valaki, akit felhívhatsz. Ne félj elmenni a rendőrségre vagy felvenni a kapcsolatot a NANE-val (www.nane.hu).

A válás után maradj egy kicsit egyedül és erősödj meg. Tegyél meg pár dolgot, amiket az elmúlt 5 évben csak tervezgettél. Ezek növelni fogják az önbizalmadat.

Ha újra erős leszel, ezt meg fogják látni a közeledben lévő férfiak is, és keresni fogják a társaságodat.

Kel a fejjel, és cselekedj!

29/F

2010. máj. 18. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!