Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Barátnőm szakított velem. és teljesen magam alatt vagyok. :S
Sziasztok. a barátnőm szerdán dobott...mert már nem szeret...pedig az nap akartam megbeszélni a dolgokat,mert nagyon éreztem hogy ez lesz...pedig jól meg voltunk. de április 8.-án még annó mondta hogy nem érez úgy irántam mint eddig...de utána együtt voltunk az utána következő pénteken,és vasárnap...elhittem hogy csak pillanatnyilag érezte úgy...mert ő is mondta...
de ...most kiderült,hogy ... kiderült hogy nem...előtte odáig volt értem,utána úgy érezte hogy nem szeret...aztán megint 1 picit..de nem annyira. és most végleg eltűntek...ami furcsa mert kb. 4 napja még azt mondta hogy szeret... :S
megkértem hogy...utoljára hagy találkozzunk...mert meg beszélni szerettem volna vele...hátha még menthetőek a dolgok...de.. idézem mit mondott : "passzolok..bocsi :S"
teljesen magam alatt vagyok... ennyit még sosem sírtam...
mit kéne tennem hogy felépüljek ?? =(
Eléggé gusztustalan módon szakított veled a barátnőd.
Próbálkozz más lánykáknál, ha meg nem megy, össze vagy törve még mindig... Hát keress fel egy szakembert.
Én megmondom neked őszintén, hogy az ilyen hálátlan kis ribiket, mint a volt nőd ki kéne zavarni a kertbe gyomlálni a paradicsomot, paprikát. Nagyanyámnál van hely, oda jöhetne. Ott megtanulná, hogy nem úgy mennek a dolgok, hogy csak úgy dobálódzok jobbra-balra az emberek érzelmeivel, hanem bekussolok és elfogadom azt, ami van, vagyis a valóságot.
Csak az a gond, hogy egyre több a gyomos kert, és vele együtt a 15-16 éves plázacica, akik még soha életükben nem hallották, hogy mit jelent másokat és más igyekezetét megbecsülni a világon.
17/L
A válasz megírásának időpontja: ma 14:22
kedves 17/L.. a számból vetted ki a szót:) belevaló csaj lehetsz:)így legalább nem kel leírnom a véleményem mert meg egyezik a tieddel:D
17/F
köszönöm a válaszokat
talán tényleg keresnem kéne egy másikat...de egyenlőre nem tudok más lányra ránézni sem :S
mindig eszembe jutnak a vele töltött emlékek...de muszáj lesz valahogy elfelejtenem őt. lehetőleg káros cuccok nélkül akarom mert "Straight Edge" életmódot élek...
és még egyszer... köszönöm a válaszokat emberek sokat segítenek (Y)
próbálok arra gondolni hogy enyém az egész nyár
(még akkor is ha jobban örülnék annak hogyha vele tölthetném :S...)
együtt érzek veled,
az én volt barátom is kiszeretett belőlem. :)
Tényleg ne menj bele addig más kapcsolatba,amíg nem heverted ki valamennyire, mert akkor a kapcsolatban csak őt keresnéd, és elromlana.
Itt a nyár, menj lógj sokat a haverokkal, és ha van hobbyd, akkor kicsit azzal foglalkozz, és ne sírj egy ilyen kis p.icsa miatt!
Nem éri meg!!!
Telkünkön is van ám gaz bőven, de szerintem a sok kis plázacicka nem férne el rajta! De egy napig szívesen befogadnám őket:) lehet meg is emlegetnék rendesen azt a napot!!!!!!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!