Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsán viselkedik, túlreagálom vagy van benne igazság?
Sziasztok!
Utálom ezt a mai Facebookra alapozott világot, de emiat (is) van problémánk.
Én sose voltam az az ember aki a Facebookon éli a mindennapjait, minimális időt töltök ott.
Fel szoktam tölteni viszont párommal közös fotókat, kb ennyit, mást nem is.
Feltűnt azonban, hogy az ő ismerősei sosem reagálnak rájuk vagy "lájkolják" a képeket. De mindegy, hagytam is. Nemrégiben feltöltöttem egy szintén közös képet, és hirtelen jöttek a kommentek stb - fura is volt.
Aztán jön oda hozzám párom hogy miért jelölgetem be az ismerőseit. Mondom isten ments, én biztos nem - bár már eleve a felelősségre vonás furcsa volt.
Láttam, nem hagyja nyugodni a dolog, azt mondja, biztos elállítódott valami. Addig állítgatta, amíg hát láttam, hogy elrejtette az ő idővonaláról.
És most tudom, hogy ez csak "hülye Facebook"... de akkor láttam, hogy a közös képeinknél az van neki beállítva, hogy csak ő lássa őket. És ez igeni rosszul esett, mert régebben büszkén mutogatta mindenkinek a képeinket most pedig rejtegeti. Ki az akinek ne jutna eszébe bármi összeesküvéselmélet, hogy na vajon miért?
Egyből az jutott eszembe, hogy biztos nem akarja, hogy valami más lány meglássa...
Szintúgy, megesett, hogy nyitva maradt egy beszélgetése egy lánnyal akit én nem ismerek és láttam, hogy elég perverz vicceik voltak egymással, illetve kérdezte tőle, hogyhogy nincs barátja, a lány meg kérdezte, neki van-e barátnője és kikerülte a választ.
Pontosan ezért töröltem már magam számtalanszor Facebookról is, csak sajnos kell a tanuláshoz.
Őszintén, mi a véleményetek?
Itt nem azon van a hangsúly, mi hány "lájkot" kap. A képeket magamnak töltöm fel, illetve, hogy a barátaimmal megoszthassam. Maga a szándék fáj, hogy vajon miért tesz ilyet?
Mert ez szerintem nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!