Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Furcsán viselkedik, túlreagálo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsán viselkedik, túlreagálom vagy van benne igazság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Utálom ezt a mai Facebookra alapozott világot, de emiat (is) van problémánk.

Én sose voltam az az ember aki a Facebookon éli a mindennapjait, minimális időt töltök ott.

Fel szoktam tölteni viszont párommal közös fotókat, kb ennyit, mást nem is.

Feltűnt azonban, hogy az ő ismerősei sosem reagálnak rájuk vagy "lájkolják" a képeket. De mindegy, hagytam is. Nemrégiben feltöltöttem egy szintén közös képet, és hirtelen jöttek a kommentek stb - fura is volt.

Aztán jön oda hozzám párom hogy miért jelölgetem be az ismerőseit. Mondom isten ments, én biztos nem - bár már eleve a felelősségre vonás furcsa volt.

Láttam, nem hagyja nyugodni a dolog, azt mondja, biztos elállítódott valami. Addig állítgatta, amíg hát láttam, hogy elrejtette az ő idővonaláról.

És most tudom, hogy ez csak "hülye Facebook"... de akkor láttam, hogy a közös képeinknél az van neki beállítva, hogy csak ő lássa őket. És ez igeni rosszul esett, mert régebben büszkén mutogatta mindenkinek a képeinket most pedig rejtegeti. Ki az akinek ne jutna eszébe bármi összeesküvéselmélet, hogy na vajon miért?

Egyből az jutott eszembe, hogy biztos nem akarja, hogy valami más lány meglássa...

Szintúgy, megesett, hogy nyitva maradt egy beszélgetése egy lánnyal akit én nem ismerek és láttam, hogy elég perverz vicceik voltak egymással, illetve kérdezte tőle, hogyhogy nincs barátja, a lány meg kérdezte, neki van-e barátnője és kikerülte a választ.

Pontosan ezért töröltem már magam számtalanszor Facebookról is, csak sajnos kell a tanuláshoz.

Őszintén, mi a véleményetek?

Itt nem azon van a hangsúly, mi hány "lájkot" kap. A képeket magamnak töltöm fel, illetve, hogy a barátaimmal megoszthassam. Maga a szándék fáj, hogy vajon miért tesz ilyet?

Mert ez szerintem nem normális.

2017. jún. 5. 21:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos mindenj el arra utal, hogy reteget téged :/ Nekem is van ilyen tapasztalatom és más nő volt a háttérben.

Remélem kapsz választ a kérdéseire tőle ma!

Kitartást!

2017. jún. 6. 08:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Igazából nem a face tehet róla, hogy a pasid egy sunyi görény. A face csak egy eszköz. Legalább kiderült. Gondolom csajokkal flörtölget, vagy konkrét csajt fűzöget. Hogy mutatna már a szép szerelemes képetek a falán mikor nyilván előadta, hogy a kapcsolatotok szar. Mondjuk ebben igaza van sajnos. Gerinctelen pocs.
2017. jún. 6. 09:17
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Haragudhatsz a facebookra és mérgelődhetsz a jelentőségén, de nincs vele semmi baj. Veled van a gond. Az a helyzet, hogy teljes mértékben butának néz a srác és láthatóan ehhez asszisztálsz is. Az is elég nagy probléma, hogy hárítod a felelősséget. Ezért törölted magad többször is facebookról? Hiába szünteted meg az eszközt, ha a felhasználóval, azaz veled nincs valami rendben.
2017. jún. 6. 09:49
 14/22 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem, annyit felelt hogy nincs különösebb oka, nem akar mindent az ismerősei orrára kötni.

Ez nyilván szar duma, mennyivel másabb egy közös kép mint egy olyan amin ő van?

Mondtam neki hogy ezek szerint nem akarja hogy tudják együtt vagyunk (mert páran szerintem még azt se tudják).

Azt mondta ez butaság.

Tényleg nem tudok mit tenni, egyszerűen csak a kifogásokat hajtogatja.

Megemlítettem, hogy tudok a lányról akinek írogat és rosszul esik hogy a hátam mögött ilyet tesz.

Azt felelte hogy nem köteles beszámolnia a barátairól, engem se kért rá soha.... a lány egy sima haver és nincs jelentősége és jött azzal hogy ha nem szeretne már hazaköltözött volna, de miattam van itt.

Most én költöztem haza szüleimhez pár napra, sajnos egy szavát sem hiszem és kell némi gondolkodási idő illetve valószínűleg lelkierő majd ahhoz ami jönni fog...

2017. jún. 7. 22:00
 15/22 anonim ***** válasza:

Hát pedig ha nem túl gyakran csináltad, akkor nem tudom miért zavarja a dolog. HA rendszeresen telefosnád ezekkel a képekkel a profiját, én megérteném egyébként, mert a facebook valóban nem családi albumként funkcionál, hiába használják így sokan...

De ha csak néha nyomsz fel pár képet, abban nincs semmi olyan, amit el kéne inkább rejteni.

2017. jún. 7. 22:30
 16/22 A kérdező kommentje:

Tettem fel egy képet nem rég. ..

Azelőtt kb 3 hónapja egyet... előtte meg mondjuk 6 hónapja.

Kb így volt az egész. Nem vagyok én sem nagy Facebookos szinte csak akkor töltök fel képet ha utazunk és a helyekről készítek képeket. Ebből is lehet sejteni a gyakoriságot.

Szóval ja én se értem. :)

2017. jún. 7. 22:37
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Mi újság, van fejlemény azóta?
2017. jún. 13. 09:17
 18/22 A kérdező kommentje:

Probaltuk atbeszelni rengetegszer azota.. Egy masik lannyal is talaltam beszelgetest ahol talalkozot szerveznek. Nem szoltam direkt... Igen tudom mocsok hizas volt belenezni a telefonjaba. De aztan nekem semmit nem mondott errol igy beleneztem megint és ki volt torolve a beszelgetes... :)

Nekem ennyi eleg volt kozoltem vele hogy ennel nincs jovoje. Nem tudok benne bizni. Ugyhogy most mar ugy tunik vege van.

2017. jún. 25. 00:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Marmint *huzas
2017. jún. 25. 00:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Sejthető volt, hogy komoly dolgok vannak a háttérben. Most már tudod, hogy valójában el akart titkolni, hogy ismerkedni tudjon más lányokkal a hátad mögött.
2017. jún. 25. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!