Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lehet? Párom szerint nem lenne jó ha lefogynék mert (47kg.1.65magas) vagyok és szerinte már tul vékony lennék, nem birok egy szendvicsnél többet enni pedig probálok.
Tudom hogy fura kèrdèst tettem fel, de fèlek hogy a kapcsolatomra rámehet ez.lècives irjatok!! Nagyon fontos számomra a vèlemènyetek. Köszi a válaszokat elöre is
19L
A párod félt téged és okkal. Derítsd ki miért nem eszel, a 47 kiló nagyon kevés, bár számít az is, hogy mennyiből fogytál le ide.
Rövid távon biztosan nem fog téged kevésbé kívánni, emiatt ne aggódj. (Szándékosan nem írom le, szerintem hány hét, hónap az a rövid táv.) Ha ő nem tett sértő megjegyzést az alakodra, akkor ezen kár görcsölnöd, hogy jövő héten már szingli leszel. Azért sem érdemes ebbe belehergelned magad, mert ez nem egyedül az ő dilije, írtad hogy más is észrevette már a fogyásodat.
A vizsgák miatt vagy ideges? Ha csak ennyi az elmúlik, mi a húgommal ilyenkor mindig fogyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!