Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul, mert szerinte én felfújom és csak kreálom a vitát?
Párom és én jelenleg sajnos távkapcsolatban élünk, ő ment ki külföldre több pénz reményében.
Tegnap lett volna alkalmunk rá hogy beszéljünk de mégsem lett belőle semmi.
Én reggel fél 6tól este 9 ig dolgoztam, fizikai munka, tehát jól elfáradtam.
Fél 10 volt mire haza értem, írtam neki üzenetet hogy 22 órakor beszéljünk.
Én fel is mentem skypra, ő nem volt fent, akkor írt egy üzenetet hogy grilleztek, 20 perc és lesz csak eszik, azt mondtam rendben.
22:24 kor még nem jelentkezett, írtam neki hogy nem várom tovább fáradt vagyok majd máskor beszélünk ha már nem sikerült neki időt szánnia rám, pedig nem dolgozott tegnap.
Ő majd 11kor írt hogy na most beszéljünk mert már ráér...kicsit fájó pont volt nekem, és vissza is utasítottam, nem fogok kénye kedve szerint ugrani ahogy ő elvárja, és még ujjongani örömömbe mert végre szakított rám időt.
Szerinte én direkt veszekedni próbálok, pedig nem igaz, csak elvárom hogyha én hajlandó vagyok, és szeretnék vele beszélni akkor ne kelljen már könyörögni és várni rá.
Az elsővel értek egyet. Te sem tudhattad, hogy 10-kor ráér-e, neki sem kell mindent félredobnia. Mondjuk az is igaz, hogy a grillezés szórakozás, míg a munka az munka, kötelesség. Ő pedig aznap nem is dolgozott.
Szerintem az enyhítő körülmény, hogy nem felejtett el, amint feljött, keresett.
Jogosan vagy kiakadva, de nagy vitát ne csinálj belőle, mert annyira viszont nem durva. Azt viszont jól tetted, hogy visszautasítottad, mert ezzel következetes voltál, tehát látja, hogy téged nem lehet ugráltatni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!