Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esik rosszul, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul, mert szerinte én felfújom és csak kreálom a vitát?

Figyelt kérdés

Párom és én jelenleg sajnos távkapcsolatban élünk, ő ment ki külföldre több pénz reményében.

Tegnap lett volna alkalmunk rá hogy beszéljünk de mégsem lett belőle semmi.

Én reggel fél 6tól este 9 ig dolgoztam, fizikai munka, tehát jól elfáradtam.

Fél 10 volt mire haza értem, írtam neki üzenetet hogy 22 órakor beszéljünk.

Én fel is mentem skypra, ő nem volt fent, akkor írt egy üzenetet hogy grilleztek, 20 perc és lesz csak eszik, azt mondtam rendben.

22:24 kor még nem jelentkezett, írtam neki hogy nem várom tovább fáradt vagyok majd máskor beszélünk ha már nem sikerült neki időt szánnia rám, pedig nem dolgozott tegnap.

Ő majd 11kor írt hogy na most beszéljünk mert már ráér...kicsit fájó pont volt nekem, és vissza is utasítottam, nem fogok kénye kedve szerint ugrani ahogy ő elvárja, és még ujjongani örömömbe mert végre szakított rám időt.

Szerinte én direkt veszekedni próbálok, pedig nem igaz, csak elvárom hogyha én hajlandó vagyok, és szeretnék vele beszélni akkor ne kelljen már könyörögni és várni rá.

2015. aug. 1. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egészen pontosan mi a problémád? Mikor te megmondod neki, hogy 22 órakor beszélni akarsz vele, ő dobjon el mindent, de amikor ő 23 órakor ugyanezt teszi, fel vagy háborodva? Javaslom számotokra a "Te mikor érsz rá? Én 22 és 23 között, ráérsz akkor, tudunk ma beszélni, vagy ne várjak?" típusú kommunikációs forma elsajátítását.
2015. aug. 1. 13:31
 2/8 Nem mondod :D ***** válasza:
48%
Hogy ez milyen ismerős...Nem ismerlek, kedves kérdező? Amúgy meg jogosan esik rosszul....
2015. aug. 1. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elsővel értek egyet. Te sem tudhattad, hogy 10-kor ráér-e, neki sem kell mindent félredobnia. Mondjuk az is igaz, hogy a grillezés szórakozás, míg a munka az munka, kötelesség. Ő pedig aznap nem is dolgozott.

Szerintem az enyhítő körülmény, hogy nem felejtett el, amint feljött, keresett.

Jogosan vagy kiakadva, de nagy vitát ne csinálj belőle, mert annyira viszont nem durva. Azt viszont jól tetted, hogy visszautasítottad, mert ezzel következetes voltál, tehát látja, hogy téged nem lehet ugráltatni.

19/L

2015. aug. 1. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Elsővel egyetértek. Nem hiszem, hogy ebből ekkora ügyet kellene csinálni. Attól, hogy nem dolgozik egész nap, attól még lehet dolga, amit nem akar félbehagyni azért, mert te abban a szent pillanatban akarsz vele beszélni. Megmondhattad volna hiszti nélkül 11-kor, hogy bocsi, de már mindegy, fáradt vagy, majd holnap dumáltok és kész.
2015. aug. 1. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak generálod a feszültséget.Ugyanebben a helyzetben mi azt szoktuk csinálni,hogy írunk egymásnak amikor épp van idő,eszembe jut vmi,vagy ráérek,független attól hogy a másik ott van-e a gépnél.Pl. épp nem dolgozok,írok egy litániát,ami épp eszembe jut,utána fél óra múlva is egy mondatot ha történt valami,mikor hazaér,akkor egyben elolvassa,és úgy válaszol.Nem kattogunk mindig azon hogy egyszerre legyünk gépnél.Ha meg fáradtak vagyunk,1-2 mondat,aztán csicsika mindenkinek.Neki is van dolga,nekem is,ilyeneken nem problémázunk.
2015. aug. 1. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez a feszültség mindkét részről amit a távkapcsolat okoz. Próbáljatok beszélni a problémákról, mert ha ilyen viszonylag pici dolgokon vezetitek le egymáson a feszültséget, az nem lesz jó hatással a kapcsolatra.
 7/8 A kérdező kommentje:
Negyed 10 kor írt nekem üzenetet kint grillezni fog, ha meg fürödtem és kész leszek akkor szóljak neki....ekkor írtam hogy 10 re kész leszek! Én egyáltalán nem ugráltattam....
 8/8 Nem mondod :D ***** válasza:
Ne hagyd, hogy rendszert csináljon ebből. Ezt vele kell megbeszéld, hogy úgy tudjátok csinálni, hogy mindkettőtöknek jó legyen.
2015. aug. 1. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!