Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek az exemmel (Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az exemmel (Nem jartam vele, csak o szerinte az exem)?

Figyelt kérdés

Elutazott hozzam egy 17 eves csaj(Masik orszagba).Azt mondta,hogy nem lesz szex.Errefel 5 perc alatt le kerult rolla a bugyi.Szexeltunk.Nekem a csaj volt az elso.Nem voltam valami nagy szam.Mindig l lankadt a gumiban.Persze az is ra tett egy lapattal,hogy baromi kover teste volt.Probaltam bele elni magam,de nem jottek be azok a csungos mellek.Meg havi verzett a csaj.Gombas volt a laba.Gyorsan hadart is.Es sajnos a lehelete is budi volt :/ Egyebkent ujjazastol es nyalastol nem tudott elmenni (regi partnereitol sem).

Amikor Elment tollem.Utkozben talalkozott egy idos pasival.Volt vagy 39 eves.Megcsalt vele idovel.Allandoan rlla beszelt nekem facebookon(lehet meg ekkor nem csalt meg).Tobbszor mondtam nei,hogy ki ez a pasas,hogy ezt kell halgassam feszt?

-Hat az a pasas olyan inteligens meg bla bla bla.Levette a labarol es el akar utazni hozza beszelgetni -_-

Na en ekkor raktam ki.

Azota feszt mocskol az interneten,hogy hany centis a farkam,meghogy azert nem alt fel mert a pasikat szeretem,meg hasonlok.Pedig akkor olyan megertonek tettete magat :D

Az a problemam,hogy alparian beszel a csaladomrol is,akik nem is artottak neki.Elutazik a ferfiakhoz ebbe az orszagba,de kozben nekem ocsarolja az itteni embereket velem egyutt -_- de ketszinu egy dog.Sot a melleit az arcaval engedte,hogy le videozzam.Innena gyakorirol ismertem meg.

Mit tegyek,hogy beken hagyjon ez beteg noszemely?Szerintetek normalis?

Megkapott mindent.Ra koltottem egy csomo penzt.

2015. jún. 28. 18:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mi a francnak foglalkozol olyan csajjal, aki nem jön be neked? Nem találsz normálisat?
2015. jún. 28. 18:33
 2/17 anonim ***** válasza:

Tiltsd le mindenhonnan.

Minek is nézegeted, hogy miket irkál.

Helyedben már rég nem foglalkoznék vele és hagynám a francba.

2015. jún. 28. 18:33
 3/17 A kérdező kommentje:

36 eves voltam es igazabol a masodik no volt az eletemben.

Nem igazan talaltam jobbat.

2015. jún. 28. 18:34
 4/17 A kérdező kommentje:

Minek is nézegeted, hogy miket irkál-Meg talal ha ki irok egy kerdest itt,es nem hagy ismerkedni.

Vagy ollam ir ki kerdest,es meglatom...Es kiborit.

2015. jún. 28. 18:35
 5/17 A kérdező kommentje:
26 NEM 36
2015. jún. 28. 18:35
 6/17 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasert...Kicsit ki vagyok.
2015. jún. 28. 18:42
 7/17 anonim ***** válasza:

Várj, logikai paradoxon, ha nem jártál vele, akkor hogy tudott megcsalni? Megcsalni a párunkat tudjuk.

Egyébként is, hogy tudsz összefeküdni olyannal, aki taszít? Megerőszakolt, vagy ennyire nőhiányod volt, hogy mindegy, csak lyuk legyen?

2015. jún. 28. 18:49
 8/17 Költőnő? ***** válasza:

hát ha "megcsalt" és "kiraktad", akkor csak az exed :)

A többi részét inkább nem kommentálnám :D

2015. jún. 28. 18:53
 9/17 A kérdező kommentje:

En probaltam,hogy isszejojjunk.A csaj se volt latszolafh ellene.De csak 1 hetig volt nallam...Ezt nem nevezhessuk szerintem jarasnak.

No hianyom volt nagyon!

-Költőnő? :))))

2015. jún. 28. 18:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Igénytelen, szánalmas érdekember vagy.
2015. jún. 28. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!