Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat híztam egy gyógyszer miatt, a pasim kidobott, mert szerinte túl hájas lettem. Ha nem tudok lefogyni, tényleg ilyen taszító maradok a fiúknak?
Egy olyan gyógyszert kell szednem, ami rohamos hízást okozott, most már diétázom és mozgok, és nem megy lefelé a súlyom (legalább felfelé sem).
Eléggé el vagyok keseredve, a barátom is ezért szakított velem. Az orvos azt mondja, ne törjem magam ennél jobban, el kell viselni, hogy amíg a gyógyszert szedem, ilyen vagyok (lehet, hogy egy év is!). Nem is tudok ismerkedni addig? Adjatok tanácsot...
Csak illusztrációképp, már korábban is dundi voltam, ekkora:Az orvos azt mondja, ne törjem magam ennél jobban, el kell viselni, hogy amíg a gyógyszert szedem, ilyen vagyok (lehet, hogy egy év is!).
Erre híztam fel több, mint 10 kilót, a mostaniról nem merek képet felenni, de talán el tudjátok képzelni, hogy elég durva lehet a helyzet...
17/L
Az exed egy idióta, már ne is haragudj. De megnyugodhatsz, ő sem azért volt veled, mert feltétel nélkül, ejj de nagyon szeretett. Talán jobb is így.
Csináld csak tovább amit elkezdtél, esetleg utánajárhatsz még hatékonyabb diétáknak is. (Most milyet csinálsz egyébként? ) Az, hogy jelenleg most nem gyarapodik a súlyod, az is egy eredmény.
Az illusztrációt egyébként pedig nem látjuk.
Örülj neki, hogy megszabadultál az ilyen embertől. Később még nagyon hálás leszel a sorsnak, ugyanbis ez az a tipus, akinél elvesztegetsz az életedből 15-20 évet, és utána lecserél egy 20-assal fiatalabbra, a bajban meg magadra hagy:)
Szóval inkább menj el a barátnőiddel, bulizzatok egy jót, és ünnepelj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!